Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pjevacica

Marketing

Prije nego šta počnem trabunjat bezveze jer neman pojma o čemu bi pisala tila bi pozdravit OZNU...ti meni duguješ nešto i znaš dobro šta, kad ću ja TO dobit?!?!?!?!i da si mi ostavia adresu svog bloga drugi put, jasno?!?!?! DELI...daj napiši već jednom neki post pa taman to bilo nešto štrc brc ka i ovo moje!!!
Ja bi vam ka tribala pivat s ovim svojim bendom (pivamo i crkvene i obične pisme) u nedilju na misi al kako je u ABBI glavni Ante-štreberko možda od toga neće bit niš i možda me zajebe ko i prošle godine!!! Neću vam pričat šta je bilo jer je to preeeduga priča al uglavnom ta ABBA vam je ka crkvena grupa a ponašaju se koda su izašli iz pakla....same spletke...
Najbolje vam je neimat posla s njima ak baš ne morate al ja im se oću 'odužit' za ono šta su mi napravili!!!Patit će do samog kraja...i nek to zna svak ko mi šta loše učini!!!
Ako mi oduzmu mikrofon u stilu 'nema više mikrofona il pokvaria se' napravit ću im takvu scenu usrid mise da će to uć u povijest grada Splita!Sad ću vam malo opisat Antu i neke članove te grupice!
ANTE: to vam je pederko-štreberko koji nema pojma o pojmu šta je sviranje nego samo nabada bez ikakve veze po onom sintiću...ima vam 30tak godina i još je sam a zbog ponašnja takav će i ostat do kraja svog bijednog ameboidnog života!!!Ima zinju (al doslovno) ko divovski izduženi limun koji samo smeta vratu i bilo bi bolje da ga nema...a s obzirom na tu zinjetinu čovik bi reka da ima nešto mozga u tome...al bogami nema!Samo salo i maščina!
JOSIPA: njegova ljupka sestrica...za neko čudo našla muža, ima isto 35tak godina, al ona van je ka bogomoljka...samo šta ga ne poždere...ne bi se ni čudila da ga tuče!jadan čovik!Ona je ka neki sopran al glas joj je da crkneš!Zna pivat i onda svima okolo pametuje i blati svih...ka ona je najpametnija!Ma je k****!
KATA: debela prasica...imala je smišnog momka al taj je ostavia kad se napokon probudia i skužia kakva je!ima oko 27 god, al je jadna...ima lip glas i lipo je pivala al su je ovi uništili i sad se samo napreže i nateže dok piva!koda kenja!ma strava...a šteta bila je ok!

To vam je škart CRKVE SV ANTE!inače ima ih još u toj grupi al oni su ok!(6-7 članova)
Ovi misle da su popili pamet cilog svita i samo šta još ne počnu određivat svećenicima kako da se ponašaju!!! A nebi se čudila ni da to rade već sad!
Ma više vas neću ovako zezat s mojim problemčićima i pisat ću o veselim stvarima!i ako vam se bude dalo, malo svratite do crkve sv Ante na poljudu u nedilju!
Veeeeeeeeeeeeeeeeeliki pozzzzzz svima!

ps. JIM za tvoju informaciju nije sve u izgledu...pooosa


Post je objavljen 17.05.2006. u 21:27 sati.