Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kaodajevazno

Marketing

Vampiri...

Do nedavno je u mom razredu redovito izostajalo po 10-11 učenika i bilo je super!
Sada je razrednik uveo neke nove mjere po kojima se ispričavaju izostanci i svakodnevno je pun razred.Meni to užasno smeta.To su vampiri,a ne ljudi !Isisaju svu energiju iz mene samo svojom prisutnošću.Ne znam na koji način to djeluje,ali mi užasno smeta tolika masa koja me svakodnevno okružuje po 5-6 sati,jer ne znam stvarno kako,ali ja kako god da raspoložena dođem,na nastavi vegetiram,postanem mrtva,nema ni trunke života u meni.Gledam druge ono svi nasmijani,vedri,puni života,a ja niti da pričam s nekim,oči mi se zatvaraju,umorna kao da sam kopala cijeli dan.
Kada nas je bilo oko 13,14 u školi ja sam bila totalno drukčija osoba.Normalno sam funkcionirala,bila sam stalno vedra i raspoložena za sve.Mene sadašnje stanje ubija! Osim toga nije baš da se uklapam u razred jer sam totalno drukčija od ostatka i imamo totalno drukčije spike,a kamoli da imam ikakvu volju za komunikacijom kad me ovako ispiju. Nisam se baš informirala o tim energijama i sl.,ali šta čovjek osjeća osjeća,a ja osjećam te njihove energije koje me totalno potope jer ih je previše.Ma i čim iziđem iz škole već je bolje-iako i dalje ostanu posljedice boravka u njoj.Kažem ja,hodajući vampiri!Ne znam ni kako,ni zašto,ali to su vampiri!

Upravo sam sada totalno za ništa,tako bih rado čitala neku knjigu,ali nisam u stanju i mislim da ću se jednostavno baciti u krevet.Koji gubitak vremena!Ali šta da radim kad sada baš nisam za ništa.Ni TV neću uspjeti gledati duže od pet minuta.Ajde čak sam uspjela napisati post.Jer zanima me da li imate sličnih iskustava?I ako da,kako ih riješiti.

Post je objavljen 17.05.2006. u 21:07 sati.