Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andyrhcp

Marketing

I'm Gonna Be Alright

Vidla sam danas i njega i "kurvu". Vidla sam Kukuruznog i njegovu curu. Vidla sam ih danas dok smo bili u kazalištu na nekoj usranoj glazbenoj predstavi. Bili su skupa. Mrzim to kaj Kukuruzni ima curu ( a ja nemam dečka). Mrzim to kaj Kukuruzni ima curu (a ja sam zaljubljena u njega). To se zove dragi moji ljudovi sranje života. Svi koje ja pitam i ne pitam vele da sam ja bolja(čitaj zgodnija),ali je on slijep. Meni je osobno ta cura super (zgodnija mi je od mene itd.) Znam samo da sam ja kad sam ih vidla pobjegla u šetnju da si razbistrim mozak. Ludnica... Kad mi je Eddy skrenula pažnju na njega ja sam joj samo odbrusila. I poslije si još nisam mogla nit htjela sjest kraj nje već sam si sjela kraj Sle i ispred nekih (bože mi oprosti) seljačina. U školi mi je bilo ok ak se izuzme to kaj se Komad ponaša jako čudno u zadnje vrijeme. On je oduvijek bil u mene,al je to u zadnje vrijeme postalo nepodnošljivo.
Danas sam se skoro i rasplakala u školi,al to nije bitno!
Sinoć sam malo surfala i naišla na par zanimljivih blogova. Sve zahvaljujuć Anthonyju. Sad mi se par tih ljudi javilo i to mi je baš super. Odite na te linkiće i nebute požalili. Isprva sam se bojala da će mi komentiranje bit zabranjeno zato kaj sam slala neki spam. To je sranje-ja bum si podesila da se na mom blogu spam ne filtrira pa nek bez straha šalje ko kaj oće.
Danas sam nakon dugog vremena imala zapravo baš ok dan... Ak se izuzme to kaj sam se skoro srušila u školi kolko sam izmorena. I ak se izuzmu još naka sranja. Možda mi ljeto nosi spas. Ciao!


Post je objavljen 17.05.2006. u 20:23 sati.