Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lifeforsucks

Marketing

Male stvari se naslute,a velike ostaju neizrečene...

Danas je u školi bila totalna pušiona,no nešto ili netko me je držalo da ne puknem i počnem vikati pred svima!Pomogla mi je njegova prisutnost u razredu...dogovaramo s kaj bumo imali obučeno za kraj školske godine in svi smo se posvađali oko toga....pa evo da se više ne svađamo predlažem za dečke-samo smokvin list da pokriju ono nešto,ak opče imaju kaj pokriti,a za cure isto tak smokvin list i gore ovisi kak koja hoće!!!


MySpace Layouts

MySpace Layouts




Čudno je kako je malo potrebno
da budemo sretni,
i još čudnije kako često nam baš
to malo nedostaje!




gubim se tražeći sreću, tražeći sebe.. jesam je pronašla? više ni sama ne znam.. mislila sam da jesam.. smijala sam se, blistala.. nisam više o ničemu razmišljala..
još uvijek sam sretna.. jesam.. malo razočarana, ali ne dam se ja.. nikad se nisam dala..ono što vrijedi je moj smiješak.. on vam može reći koliko sam sretna zadnjih dana.. ne trebaju mi krila da letim.. letim i bez njih.. kroz snove.. baš.. sretna...hodala sam svijetom u nekakvoj magli.. stvari oko mene nisu me dirale, postojala je samo ona bol koja me ubijala iznutra.. koja me uništavala..
magle više nema.. sunce je napokon zasjalo..
prepustit ću se.. ne mogu izgubiti ništa što već nisam izgubila.. a mogu dobiti puno tog.. mogu dobiti sreću, iskren osmijeh.. mogu dobiti svašta.. ne bojim se.. ovaj put nema straha..
osjećaji ne mogu nestati preko noći...to ne smijemo očekivati...jer onda ćemo se razočarati...i pasti još dublje...u mračnu provaliju iz koje nema izlaza...u koju ne prodire ni tračak sunca...promjene dolaze iznutra....ali ne dolaze same....mi ih moramo pokrenuti...neće nam se sve pružiti na pladnju....neće nam sreća sama doći....mi je moramo pronaći.....katkad se caša jednostavno prelije....dode ona jedna kap....pa makar to bila sitnica....i prelije cašu....i ostaneš sam....začuđen....nisi ni svjestan da se sve to već dugo odvijalo....vidiš samo tu jednu kap i onda se čudiš kako je iz te jedne sičušne kapi moglo sve to nastati....


MySpace Layouts

MySpace Layouts




NJEMU:)
Doći ću ti u snovima
kad noć proguta dan,
past ću kao kaplja rose
nježno na tvoj dlan,
doći ću ti u snovima
da ti ukradem poljupce,
neka vrijeme samo leti,
još uvijek volim te...




Jednom kad usne
Ne bude htjele
U strancu utjehu tražiti,
Suze će srcu šapnuti da je pogriješilo
Jer nije ostalo tamo
Gdje je jedino voljelo...



ONI ŠTO ME ZNAJU...
Samo oni što me znaju
puste srce da me pamti
a svi drugi dok se kaju
dušom im oganj plamti
sve zbog mene puste hridi
ludo more nose vali
sve zbog mene sve se vidi
mnogi bi za me pali

Rijetki su što me znaju
sve moje ,sveg me nema
uz mene sve dok traju
nek im srce bude stijena
ja sam ona koja plovi
brodom što luku neće


Samo oni što me znaju
samo neki poput mene
samo takvi život daju
sve za ljubav
sve zbog ljubavi…




I ove je noći voljena tama
Donijela riječi istine
Jednom kad ljubav postane sama
Zauvijek ljubav ostane…..



LJUBAVNE PJESMICE
Ti koji imaš najljepše oči. Neka vjetar ti nosi sve moje riječi. Neka mjesec te ljubi umjesto mene. Ti sanjaj o toploj zvjezdanoj noći, a ja ću sanjati tvoje oči.


Kada ti vidim u očima sjaj, kada se nasmiješ oko sebe osjetim raj, a kada ugledam lice kao što je tvoje shvatim da anđeli ipak postoje!!

Zbog tebe mirišu ruže, zbog tebe pjevaju ptice, zbog tebe mi suze klize niz lice...Sada znam što je ljubav, zašto srce boli...BOLI JER TEBE BESKRAJNO VOLI!!!!!!!

Doći ću ti noćas u san, na obraz ću ti staviti dlan, nježno ću te milovat po licu, neću pustit suzu izdajicu, poljubit ću te u snene oči i tiho nestati u noći.


Večeras misli na mene, ovo nebo ima čudnu moć. Možda se stvorim kraj tebe i poljubim za laku noć.


Daleko si od očiju ali od srca nisi. Jedino što mi nedostaje znaj ti si. Nisi zvijezda ni anđeo, ni Bog da te molim, ali si osoba koju ludo i iskreno volim...

Želim da me jednom zagrliš, moje usne da poljubiš, moja osjećanja da probudiš, želim da kraj mene dišeš, a ne samo poruke da mi pišeš.

Pišem ovu slatku poruku, u ovom slatkom trenutku. U slatkom satu, mojem slatkom zlatu. Imam slatku tremu jer se javljam najslađem stvorenju!!!


Spavaj kao da ne postoji sutra, kao da nema jutra, spavaj i snivaj slatke snove i sanjaj me noći ove! Laku noć


Ostavljam te zauvijek -to ti malo lažem. Voljet ću te zauvijek-sad istinu kažem. Budi sa mnom-nemoj da se šališ. Priznat ću ti nešto-sad mi puno fališ.

ET...MILOV...OTAZ..ap crevkir u milov et ad alker masin adakin it ad alitejs es mas ovarpu ČITAJ UNATRAG.


LJUBAV JE KAO DELFIN STO SE OBASJAN MJESECINOM KUPA U BESKRANOJ TOPLINI TVOJIH OĆIJU, I ZATO NIKADA ,NIKADA IH NEMOJ SKLOPITI JER KAZU DA DELFINI UMIRU U TAMI.




MySpace Layouts

MySpace Layouts





Pozna netko ovu osobu??ak ne stvarno ga morate upoznati...hahaha-mala štetočina!!!Ubil me bo zbog ove slike al dobro već je stara ta slika,dok ga uspijem zaslikati pošljem novu!!!

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 17.05.2006. u 19:49 sati.