Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koraljka

Marketing

CIAO!


Ej narode, evo i mene! Ma ja sam vam tako jako sretna u zadnje vrijeme, sve oko mene je jaaakkkoo zabavno i lijepo itd... Vidim da svi traže da pišem o sebi pa evo neš o meni!
JAMOJA KOSA
Ja imam smeđu kosu. Moja kosa se meni jako sviđa. Ja na svoju kosu rijetko kad stavim špangicu. Moja kosa je jako lijepa i duga. Moja kosa miriši ( ?! ). Meni svi moji prijatelji kažu da ja imam prekrasnu kosu i da bi oni takvu. Ja se ne farbam jer je meni moja boja baš super.
MOJA NAJDRAŽA GLAZBA

Moja najdraža glazba je meni zbilja super. Obožavam slušati svoje najdraže pjevačice i pjevače ali i grupe. Moja najdraža grupa je Tokio Hotel. Ja jako uživam dok ih slušam na svom Cdu. Moji mama i tata ne vole Tokio Hotel ali ih zato vole moje seke pa mi slušamo zajedno. Osim moje najdraže grupe Tokio Hotel, ja volim slušati i Bow Wowa, Ushera, Rihannu i sve ostale lijepe ljude.
MOJI NAJDRAŽI FILMOVI
Ja jako volim gledati filmove. Moje prijateljice i ja volimo ići u kino. Najradije gledamo neke smiješne filmove. Ne volimo gledati jako dosadne ljubavne filmove ili pre strašne horore jel ipak to nije za malu djecu. Moja najbolja prijateljica jako voli gledati horore, ali kao i ja obožava gledati U got served. Moja 2 najbolja prijateljica isto voli gledati horore i U got served. Ja sam najsretnija kada sve te filmove možemo gledati zajedno.
...

ludludludludludludludludludnaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynutnutnutnutnutnutwavewavewavewavewavewavethumbupthumbupthumbupthumbupthumbup


smijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijeh

Zajebavam se!

Istina je da ja volim svoju kosu i sve kaj sam rekla, al ne mislim to ( ak oću nekom reć ) napisat ovak kretenski.
Istina je da obožavam glazu i da nemogu živjet bez nje, a da mi je dan bez glazbe prazan i tužan.
Istina je da obožavam gledat komedije a horore baš ne.


Ostalo u crticama o meni imate u boxeima pa čitajte!kiss


Post je objavljen 17.05.2006. u 20:15 sati.