Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okuka

Marketing

opet zajedno!!!!!!

Hejla!!!evo i nas napokon zajedno. Pa nismo vam pisali o prošlog ponedjeljka zajedno.
Pušite nam jaja…dosta je bilo o rasizmu, neka svatko ima svoje mišljenje o tome, ali mi ćemo ostati pri svojemu??? Zašto, zato…
Inače VeCHOtu je danas rođendan pa,tako svi koji budete ovo čitali sjetite se kupit mu šatorsko krilo za rođendan, i par knjiga o đungli.
Vidjesmo da ozbiljne teme utječu na vas stoga odlučismo započeti još jednu takvu:?

ALKOHOL I NJEGOVE POSLJEDICE…

Nas dvoje shvatilo je da rijetko kad ne pijemo, tj. ne možemo dočekati vražju(jebenu) subotu da se izvrnemo, iskrivimo, zabetoniramo, satremo, izobličimo od našeg prijatelja alkohola .
Ako neko slučajno ostavi komentar da to nije zdravo i da je štetno za organizam nek se tjera u pičku materinu jer nas ful boli kurac za to, nemamo šta drugo radit nego se fino zalijepimo i baš nam je dobro. Kao što ljudi vole puno jest, tako i mi volimo puno popit alkohola. Ovo je žalosno ali to je bolna istina koju svi moramo prihvatit??? Htjeli to ili ne…???
Dragi cyberfrendovi dali vi možete izdržati mesec dana bez alkohola, našeg najmilijeg stimulansa? Mi ne možemo??? Alkohol je kao voda, a ako je voda život jebote mi slušamo primorski radio. Možda zavrtimo na otvoreni jer su tamo bolje stvari? Voljeli bi napraviti anketu, al je ne znamo napravit, pa vas ovim putem molimo dali vi možete šta mi ne možemo( gore navedeno¨')? Možete li zamisliti izlazak ili cak utakmicu bez kapi alkohola. Pa jebote ne mi ne možemo. Ili možda jedan griz kiwija?ili možda komad sataraša?
ČIROTOVA HAIKU POEZIJA:
Danas je sunce,
Sutra je kiša,
Enti MIŠA.???
WECO koristi ovu priliku da pozdravi sve alkoholicare koji su na liječenju u komuni i fino ih molim da si popiju malo zelene čarobnice, BIT ČE VAM BOLJE. Verujte mi drugovi, pa roČKAš mi je, majke mi, plizz.

Be cool, drink and die!!!
WECO & CHIRO


Post je objavljen 17.05.2006. u 17:10 sati.