Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stripomanija

Marketing

The Doors Experience u Boogaloou

...evo, blago meni...do kraj šk. godine nemoram u školu...kupio sam si Pink Floyd- The Pipers of the Gate of Dawn...već sam ga 3 put preslušo i odličan je...u zadnje me vrijeme svi živciraju...al mi se popravilo i mišljenje o 2 osobe...mislim nisam niš loše mislio o njima al brijem da sam smo se više zbližili...al uglavnom nije bitno...bio sam na izviđačima jučer i bilo je super...ono jedva sam čekao da ih sve vidim... sad još sam već jednom moram otič u booksu...u subotu na koncert...likovi sviraju doorse...ja obožavam doorse...jedva čekam...dođite svi...brijem da će bit ludo...


The Doors Experience
14-05-2006

Ovo će biti njihov četvrti koncert u Zagrebu, a i poseban jer obilježavamo 40 godišnjicu Doorsa. Svaki nastup THE DOORS EXPERIENCE je sve bolji i posjećeniji, pa očekujemo da će se i za ovaj tražiti ulaznica više kao što je bilo na njihovom posljednjem koncertu u Boogaloou. Baš zbog toga ovaj puta ulaznice će se moći pronaći u pretprodaji po cijeni od 40 kuna.

THE DOORS EXPERIENCE su bečka petorka koja sjajno izvodi bogati repetoar Doorsa, u što su uvjerili sve prisutne na njihovim prethodnim koncertima u Pauku i Boogaloou i donose ultimativni "Doors doživljaj". Dodatna zanimljivost je da njihov pjevač Jason neodoljivo podsjeća na Jim Morrisona.



Ove godine obilježava se 40 godisnjica Doorsa i puno će se stvari tim povodom desiti - biti će objavljen box set sa čak 12 diskova na kojima će biti bendovih prvih 6 albuma remasteriranih i s bonus pjesmama te šest DVD-a s 5.1 remiksima studijskih albuma i još dodatnih materijala. Pojavit će se i vinilni Box set. U pripremi je i veliki Las Vegas show na temu Doorsa i izložba u Rock'n'roll Hall of Fame. U planu je i dokumentarac, nekoliko TV specijala i dvije knjige. Dakle puno stvari za mnogobrojne Doors fanove. Čak je i u Hrvatskoj objavljena knjiga John Densmora "Moj život sa Jom Morrisonom".

Iako su Doors postojali samo sedam godina (1965-1971) i snimili samo šest studijskih albuma, ostavili su neizbrisiv trag u rock`n`roll povijesti. Legendarne "Light my fire", "Roadhouse blues", "L.A. woman", "People are strange", "Break on trough", "Riders on the storm" i mnoge druge koje ćemo čuti u Boogaloou, ostale su u srcima fanova, tako da i danas nove generacije odrastaju na ostavstini Jim Morrisona, Ray Manzareka, Robbie Kriegera i John Densmorea.

Kako originalne Doors više nikada nećemo vidjeti uživo, najbliže što možemo poslušati su THE DOORS EXPERIENCE (www.thedoors.at). Zato Vas pozivamo da nam se pridružite u subotu 20.05.2006. u klubu Boogaloo na večeri posvećenoj ovom legendarnom bandu.

Ulaznice se u pretprodaji po 40 kuna mogu naći u Boogaloo-u, Route 66, Dancing Bear-u i Free Bird-u. Na ulazu u klub cijena će biti 50 kuna.


Post je objavljen 17.05.2006. u 13:43 sati.