Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moljci

Marketing

Trijeska i tetrijeb



Dobro, opet nemam kaj za pisat, Fakat je to sve u kurcu. Ustvari, imam pisat dosta toga ja, ali mi se neda trošit riječi na te gluposti, jer to ionak nikog ne zanima...
Samo želim reći da idem na MISFITSE i da sam sretan zbog toga. Jebiga, postava nije baš nešto, ali brijem da se isplati 10. 6. 2006. biti u boogaloou i vidit ih i poslušat.

Eto nešto slika, to ionak u zadnje vrijeme slušam, pa ak vas zanima, poglejte:

THE MISFITS - Fakat su zakon, pa ono, već sam reko da idem na njihov koncert i reko sam da sam sretan zbog toga.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

sYSTEM OF A DOWN
- Oni su još bolji od misfitsa, naravno drugi žanr, al njih uvjek mogu poslušat, al čuo sam da prekidaju s radom na godinu dana, valjda se idu momci odmarat malo. Samo mi je jedan band draži od njih.
Image Hosted by ImageShack.us

RAMMSTEIN - Taj band mi je draži od gore navedenog. Fakat su likovi carevi, meni najbolji. Da bar jednom dođu kod nas, dao bi i 500 kuna za kartu, jer njihov se koncert full isplati vidjet, a i poslušat ih, naravno.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Eto, to najvjiše slušam u zadnje vrijeme, al sluša se i još dosta toga, npr. Metallica, neznam, Nirvana tu i tamo, ma svašta.
Mislim da bi to bilo dosta jer i ovo i tak nikog ne zanima, a kud da i još idem pisat kaj mi se dogodilo u dva tjedna od zadnjeg posta. Aj bok, ljudi, do sljedećeg posta, za negdje 2 tjedna.


Post je objavljen 17.05.2006. u 11:50 sati.