Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakosadadalje

Marketing

sine,udari ih..

iznervirana velikim problemom u našim školama morala sam pisati.
moram priznat da nisam bila ni svijesna goručeg problema u osnovnim i srednjim školama dok mi sinoć teta sanja nije otvorila oči.
njena tema je bila nasilje učenika nad učiteljima.
govorili su učitelji svi redom iz osnovnih škola o svojim iskustvima nasilja što od učenika što od njihovih roditelja.
tako su eto jednoj meni baš simpatičnoj učiteljici učenici šestog razreda počeli prijetiti,lupati i urezivati kukaste križeve po autu.a mene samo zanima znaju li uopče oni što znači taj kukasti križ!!!moram priznat da sam mnogo starija od njih i nije mi baš bistar taj znak!tako su istoj bušili gume i radili ostale gadorije dok žena nije pukla i morala otići iz te škole!
isto tako je jednom učitelju tjelesnog učenik koji je osmaš pljunuo dva puta u lice,nakon što je ovaj pravio se da je sve u redu i zamolio učenika da se smiri dobio je udarce u glavu!!!učitelj se naravno nije branio jer to je ipak maloljetnik koji nezna što čini.
učitelja je roditelj napao na hodniku škole...
učenici živoj profesorici priredili komemoraciju...
jel potrebno još nabrajat?

mene samo zanima što je toj djeci u glavi!pa jesu li oni svijesni toga što rade?
priznajem da ima i kojekakvih nastavnika,bilo ih je i kad sam ja ne tako davno išla u školu pa nam nikom nije padalo na pamet da napadamo nekog od njih.
jeli kriv kućni (ne)odgoj?
da li nastavnik može te razrede povesti na izlet,na izložbu,ma bilo gdje!!!!
neču popovat jer ni ja nisam bila uzor,i ja sam ogovarala i vrijeđala svoje nastavnike ali njima iza leđa!
bila sam četiri godine jedina cura u razredu i nikad problema!nismo bili problemi ali nikada.nas su vodili bar jednom mjesečno na cijelodnevni "izlet" u zagreb,na predstave,izložbe...ajme koliko smo puta u klovičeve dvore išli i nikada nitko nije imao prigovora na nas!
što zar smo mi prije 5 godina,koliko je prošlo od završetka mojeg obrazovanja bili zatucani,budale ili smo samo imali poštovanja,pristojnosti?


Post je objavljen 17.05.2006. u 10:59 sati.