Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

28. druženje u O.Š. 'N.Hribara' Velika Gorica uz go ove šk.god. - 16. 05. 2006.

Pred školom me čekao Lovro. Učionice koje inače koristimo su još zauzete. Vrijeme je roditeljskih sastanaka. Vadim garnituru i u predvorju škole Lovro i ja se zanimamo s go-problemima. Trudi se on rješavati. Analiziramo i razgovaramo o situaciji na ploči. Prolaze i povremeno se zadržavaju i druga djeca. Neke čak i zanima ova igra. Kažem im da najesen kreće nova sezona i da mogu krenuti tada od početka.
Evo i Petra Jelušića. Kaže da je došao samo vidjeti i da neće ostati. Tu je i Matea Klasnić. Igrala je prije skoro dvije godine, pa stala. Bila je tada 2. interna. Stižu i braća Ivaci.
Ispraznila se učionica i ulazimo u nju. Evo nam i Marka Grdenića. Sada nas je petoro, jer je Petar već otišao. Da nas bude paran broj, uključujem se i ja u zanimaciju. Igrati ćemo svak sa svakim, jer za to nam u ovom broju treba pet kola. To je dostižno.
Matea i Ivan će igrati atari-go u svim partijama, a ostali međusobno go na 13x13 uz prednosne kamenove po razlici kategorija podjeljenoj sa tri.
Pogledajmo što se to zbilo.

1. Lovro Blagaić 23. kyu, 8 bodova
2. Marko Grdenić 25. kyu, 6 bodova
3. Josip Ivaci 25. kyu, 4 boda
4. Matea Klasnić 2. interna kategorija, 2 boda
5. Ivan Ivaci 1. interna kategorija, bez bodova
6. Mladen Smud 2. dan, 10 bodova van konkurencije
Nema novih kategorija.
Ja sam bio van konkurencije, a to znači da se nisam natjecao za mjesta i diplome. Bio sam tu, da ne bude onih koji protivnika nemaju, što se događa kod neparnog broja natjecatelja.
Na kraju sve bijaše po očekivanju. Iznenađenja nikakovoga nije bilo.
Lovro je bio najuspješniji i osvojio prvo mjesto s četiri pobjede. Drugi je Marko, a treći Josip. Matea je pokazala da nije zaboravila ovu igru. Pobjedila je Ivana. Maleni Ivan se trudio, ali još ne ide. Bit će!
Bilo je ovo poslijednje druženje u Hribi ove školske godine. Dogodine će novi trećaši, a i poneko od mlađih, a možda i starijih. wave
Izvjestio bl. Muradenu

Post je objavljen 17.05.2006. u 09:53 sati.