Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluezgpain

Marketing

Roza košulja

Očekivao sam dosta komentara na zadnjem postu, ako ne zbog ničeg drugog onda bar kao odgovor na pitanje uz vaše obrazloženje, ali niš od tog. Fkt ste ljenčine! Ali dobro, očito ne želite da pišem o tome pa onda neću ni pisat (zasad).
Kad sam se jučer vratio iz škole, bio sam tako umoran! Neznam dali je to bilo zbog informacija ili zbog labosa il kaj ja znam čeg, al bio sam užasno umoran. Imali smo engleski. Na engleskom sam se skoro posvađao sa profesoricom, tj. rekao sam joj da sam zaboravio engleski, a ona počne e pa meni je žao, ti znaš šta to znači, a ja viknem pa znam, samo kažem! A žena pa nemoj se ljutit. Dakle, engleski je prvi sat koj mi je pokvario dan. Labos. Mi smo jedina grupa koja je imala labos, i to Vučemiličićoćočkoočča, koj nas uvijek pusti ranije. Čak 10 minuta! Jooj, sa nostalgijom se prisječamo Jelavića, koj nas je puštao po 2 školska sata ranije. Eh, nisu ni profesori što su nekad bili... To je drugi predmet koj mi je pokvario dan. Imamo ga 3 sata, znači 4/4 predmeta su mi se zgadila. Išli smo na veliki, al bilo je prevruće (možda zato što smo stajali na suncu?) pa smo se brzo vratili u razred. Drago mi je što sam sreu Peru (ne Zubaka, nego mog dobrog starog Peru). Nismo se vidli tisuću godina!! Malo smo popričali i tak... U razredu je vladala uobičajena atmosfera. Uglavnom su kartali, čitali novine, spavali... Sljedeći sat je bio povijest. Nadao sam se da će mi to popraviti dan, ali nije. Donjela je testove, dobio sam dovoljan (2), pa sam se malo zbedirao. Da nebi netko krivo protumačio, za ocjene se brinem zbog motora... Pod povjesti smo se slikali malo, jer nam je bilo dosadno, pa evo slika:



To mi je malo popravilo raspoloženje. Nakon povijesti, emik. Mi smo pod odmorom bili vani, i dođemo mi u razred i neš se Hamzić dere da bu profesor došo u rozoj košulji. Nitko mu nije vjerovao dok Vibor nije sa vrata viknuo da dolazi u rozoj košulji. Kako smo se smijali kad je ušo! Hahaha! Uglavnom, on je tam ispitivao neš, Joža se pravio da nije iz našeg razreda i otišo ranije doma :), a najbolji ispad cjelog sata, cjelog dana, cjelog mjeseca:

Gusić: Profesore, kolko košta Maybach?
prof.: .........
Benjek: Skoro ko roza košulja!
razred: hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahah
prof.: Mislimo da to nije smješno, sad ćemo provjeriti vaše znanje...

Al Benjek, kume, svaka ti dala... Svaka...
Taj ispad, i opčenito emik mi je popravio cjeli dan.

Što se informacija tiče, tata je bio nadrkan, al to je uobičajena pojava i stanje nakon informacija. "Igore, šta ne učiš? Pa sad će kraj godine! Daj se trgni! Pa šta si ti misliš? Šta želiš bit mehaničar?". Sreća u nesreći je da sam završio one basic tečajeve u KGB-u, pa sam se u stanju isključit kad mi netko nešto priča, a ja ne želim slušat. Btw, najpoznatiji takav je Reese iz Malcolma u sredini, kad se isključio. :))

To je sve što se škole tiče. Danas se opet nešto slavi. Hehe, baš je lijepo bit Hrvat slavimo svakakve sitnice, a za one važne datume se radi dernek! Mia danas ima rođendan. Sretan joj rođendan. Mia, dušo, ak čitaš, želim ti sve najbolje i sve kaj si želiš. Eto. Pusa velika!

Post je objavljen 17.05.2006. u 09:17 sati.