Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pianoplayer

Marketing

PUNO TOGA BI REKEL, AL...

...al...

...al izgleda da ne bu niš od toga - bar ne sad! Zakaj? I sam se pitam, iako mi je odgovor poznat - nije da sam neki "crnjak" i da sve crno gledam, al mi se toliko misli mota po glavi, a i toliko toga mi se ispodogađalo, da mi (iako imam pijanističke prstiće - dakle, za pretpostaviti - prilično brze i spretne) ne bi bilo lako - čak kad bi pisal i četveroručno - sve napisati... Napisati kaj mi je na Duši, i kaj mi se "mota po glavi" - kak se to lijepo veli.

Jedno je sigurno, a to je - da je globalna situacija (barem na području kulture i umjetnosti) - u priličnoj banani, te da se sve manje i manje love (a djelomično i pažnje) daje u te svrhe. To me na žalost - direktno pogađa, a ne vidim neke svjetlije budućnosti na tom planu (barem ne u skorije vrijeme).

Sve si mislim da budu došla vremena - da bum(o) trebal(i) platiti - da smijem(o) negdje svirati. Tu mislim na sve glazbenike, kojima je to profesija, tj. od čega žive. Sve mi se čini da je i u bankama tendencija takva, da bi se moglo dogoditi (ne daj Bože), da oni rijetki sretnici, koji imaju nekaj love na knjižici - još trebaju platiti, da bi banka uzela njihovu lovu, jer - banka im "čuva", a to se - plaća.... Eh! Niš - ovo je samo bila mala digresija, i jedna crtica, koja se provlači mojim moždanim vijugama, koja me i muči, pa sam je odlučio i - napisati. Možda netko i nekaj prokomentira, pa bu mi možda lakše... A svakak bi mi bilo lakše, kad bi mi netko napisal, da možda zna - da se negdje traži pijanist... Još kad bi i platili... (he he he)

Lijepo vas sve pozdravlja vaš

Vito


Post je objavljen 17.05.2006. u 03:34 sati.