,right4me.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/right4me

Marketing

"one side will make you grow taller, and the other side will make you grow smaller"

-ma zaboravi, nema više smisla!
tebi se ništa ne može objasniti, preglupa si, zaboravi, dižem ruke, odlazim.
odlazim daleko odavdje jer ovo stvarno nema smisla..
Shvati više! Moraš otići odavdje, spakirati kovčege(jer to tako običava biti, nitko ne putuje bez kovčega, zar ne?)skupi sve gluposti i nestani.

-Samo... kako samo nestati? moraš ostaviti sve za sobom, da li je to pametno?

- ma daj kaj se ti tu javljaš dobra dušice, pusti djevojku da ide, vidiš da sam je skoro nagovorio, bjež odavdje!!! IŠ, IŠ!?
gdje sam ono stao?!
da... (podmukli osmijeh)
Daleko, moraš otići daleko, gdje te nitko ne zna i gdje nikoga ne zanima tko si i što si.
To ti sad treba i sam a to znaš, samo si ne želiš priznati.
Pa priznaj i ODLAZI više!?!

- nemoj ga slušati, ne možeš samo tako otići, tu ima...(prekida ga odvratan vrisak)

-Aaaaaaaaaaaaaaaa!??!? upozorio sam te već jednom, prestani, ovo je moje, nećeš mi to oteti!?! miči se, ti gade odvratni, tu svoju dobrotu si zabij negdje i odlazi!!! ovaj momenat!
(nestaje).

Ona pakira stvari, suze joj cure niz lice, vrištala bi ali ne može, ne želi da itko zna da je stvarno odlučila otići i zaboraviti. Pobacala je sve u jednu torbu, uzela jaknu i izašla kroz balkonska vrata. Naime živjela je na prvom katu i sva sreća što je pored balkona bila ograda po kojoj se spustila i... i..da, po kojoj se spustila i pobjegla.

-ja ne mogu vjerovat da si je uspio nagovoriti?

-hahahaha...a što si mislio?! da JA neću uspjeti, hahaha, pa daj jesi li ju vidio, skoro pa je pukla, poslije ćeš mi zahvaljivat što sam je nagovorio da ode, vjeruj mi, nije ti ona baš normalna, vidi joj se u očima, nekako su čudne.hahaha... uspio sam!!!

-ne, tupane, nisu joj čudne oči to što si vidio u njenim očima su bile suze, ti morone jedan! Ona je plakala.

-ma daj molim te, kakve sze? što je to uopće? sad izmišljaš jel tako? ha! ali guess what! ja na to neću nasjest, dosta mi je već tih tvojih priča..

-kao prvo nisu sze, nego suze, i to je ona voda što joj je izlazila iz očiju, ona je plakala, to je bio jedan od mnogih kompliciranih osjećaja i ja bih rekao problema koje ljudi imaju.

-ma kakav osjećaj, to ne postoji, tko ti je punio glavu tim glupostima? Nisi valjda opet bio u šumi i razgovarao sa gusjenicom, ona se napušava i ti to dobro znaš, i znaš da priča gluposti.

-da bio sam u šumi ali sam i proveo dosta vremena gledajući ljude i proučavajući kako žive i što osjećaju!
ti jedino što znaš je nagovarati ljude da rade glupe stvari i buniš ih, zato se i zoveš tako kako se zoveš, jadniče! eto vidiš sada sam zbog tebe počeo upotrebljavati ružne riječi, vidiš na što me natjeraš svaki put. Gadiš mi se!! odlazi, ostavi me!!!

- neću te ostaviti, zar misliš da bi ponovio istu glupost od neki dan? ha!? U tvojim snovima, kojih nemaš jer mi jednostavno to ne možemo imati jer ne postoji, isto kao i ti tvoji osjećaji i ta voda koja kapa iz očiju.

- zašto ne odeš?

- zato jer ćeš, onaj tren kad ja odem ti otići za njom i pokušat je nagovorit da se vrati.

- ma daj, ti si bolestan?! toliko si jadnu djevojku ubio u pojam da je sad nitko ne bi mogao vratiti ovdje.. a rekao sam ti, nećemo ići kod nje večeras, tužna je, ne osjeća se dobro, ali ne, ti si baš morao ići nju gnjavit, ne znam zašto nismo otišli u ulicu do, kod onoga frajera kojeg stalno zezamo i proizvodimo razne zvukove koje samo on čuje.. jer on je loša osoba..

- pa zato baš jer je loš, i onda postaje dosadno!

-ona je dobra i sad je tužna i otišla je zbog tebe! i sad sam ja tužan!

-joj, buci buci buuuuuuu, ajde plači malo, molim te...šmrc! nisam ja kriv što moraš biti dobar, fuj, ne bih nikada htio biti takav, jadan si, iskljući tu dobrotu, gadiš mi se!

- ma gledaj ti jedan..!!!

-ne gledaj ti, konju..
đubre odvratno nepopravljivo dobro!!!!

-smrdljiva zla osobo...fuj!

- hahahaha, jeli to najbolje što možeš, ah da... zaboravio sam ti si... ahahahahahaha, ti si dobar.hahaha!!!

Ona i dalje lunja zaboravljenim cestama,suze joj klize niz lice i padaju na zaleđenu cestu, sama...sa torbom i jaknom kojom se ogrnula, jer vani je eto... zahladilo. Ali to je ne smeta, jer ona odlazi i osjeća se malo bolje... Počet će iznova, sa novim ljudima, negdje gdje će otkriti da neke stvari stvarno imaju smisla, gdje će otkriti da postoji nešto što je mislila da ne postoji, otkrit će da nije sve glupo kako joj se čini... možda kasnije shvati, sad sigurno neće...
Nestaje...


Knock you down
Make you bleed
Make you cry
And make you think
I'll die here soon if I don't leave
If I don't leave if I don't leave

Photobucket - Video and Image Hosting



Post je objavljen 17.05.2006. u 01:19 sati.