Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/greeneyedgirl

Marketing

Black is the new black… Leave it to Apple to make black cool again – pročitala sam jutros negdje dok sam čitala o novom MacBook-u. Jednom rječju predivan je (okay dvije riječi). U njemu se nalazi Inter Core Duo processor (što znači da se mogu i Windows i OS X Tiger instalirati), do 2 GB memorije (više od 5 puta je brži od prošlih modela iBook-a), do 120 GB hard drajva, ima ugrađenu iSight kameru (koja je sama od sebe tako cool), čak ima i daljinski, ali što je najvažnije (ne pitajte me zašto je to najvažnije) može se kupiti u bijeloj i u crnoj boji.

Totalno sam oduševljena, Apple people su geniji. Kad bi kako mogla čitavnu bi jednu Apple prodavnicu preselila sebi kući (naravno uz sav namještaj iz Pottery Barn-a, hehe).
Dragom sam rekla da mu ga kupujemo za rođendan. On već odavno želi novi iBook, ovaj sa kojeg pišem je vise od 3 godine star (još uvijek dobar, i ja ga volim, ali nam zaista treba novi). Ali mudro sam to smislila – dvije muhe jednim udarcem – dobijamo novi laptop, a dragi me više ne može zezati kako mu uvijek kupujem neke cheap poklone :)
Idem sad još malo da čitam o ovom ljepotanu.


Post je objavljen 16.05.2006. u 23:16 sati.