Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nasboljisvijet

Marketing

Ja,Ja i...

rofl Danas bi malo pisao o sebi...

Uglavnom ovo sam ja po horoskopskom znaku:

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Blizanci svoje emocije drže pod strogom kontrolom, jer obično ne uspevaju pravilno da doziraju određenu količinu emocija koju poklanjaju svom ljubavnom partneru ili osobi koja im se dopada.
(ovo sam našao na internetu)

A pazite sad! U podznaku sam vaga:

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Vaga poseduje istančan ukus, rafiniran stil i smisao za estetsko izražavanje. Veliku pažnju poklanja svom izgledu i kulturi ponašanja, pažljivo brine o kompletnom nastupu, kao i o kvalitetu veze sa okolinom.
(isto skinuto s neta)


Ako zanemarimo ovo što piše o bilzancima i vagama i zaključimo simbolički dobivamo mene: dvoličnog čovjeka koji se nemože odlučiti u životu.

Meni se čini da su vaga i blizanci dosta zajeban spoj kad se radi o jednoj osobi.

Mogu to zaključiti iz svog primjera.

U meni kao da žive dvoje mene. Jedan je dobar, pametan, mudar, pomaže drugima, nježan, osječajan dok ovaj drugi (malo manje istaknuti kod mene) je sve suprotno znači zao, ne tako pametan, nimalo mudar, bezobziran, grub, i nimalo osječajan. To najbolje mogu vidjeti iz mog izbora glazbe. Inače volim mirnu glazbu, ali kad mi dođe nešto odjednom počnem slušati nirvanu i merilin mansona. Nekad me to razdoblje takve rock glazbe pratilo da sam se čak počeo oblačit u crno, dok sada opet slušam tu neku misnu glazbu i oblačim se normalono.

Ima još tih dvoumljenja i dvoličnosti...

Ali to je sve za sad sutra ću još nastavit ''pljuvat'' po sebi, ali to tek sutra.

Post je objavljen 16.05.2006. u 22:02 sati.