Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1cener0

Marketing

DINAMO - HAJDUK (1:0)


S krajem ove tekme došo je i kraj sezone vrlo uspješne za Dinamo,a vrlo neuspješne za hajduk.Jajduk je čak završio na -36 bodova,a druga Rekasmijeh na -11 bodova!!Treba čestitati Kužeu i igračima na tome kaj su postigli,a onom neandertalcu,zadnjem balkanskom otpadu Maminju mogu samo reć GONI SE CIGANE DOLE U JANJEVO DI TI JE I MJESTO!!SELJAČINO NEODGOJENA!!
A sad kaj se tiće tekme mogu samo reći da je Dinamo bio superioran!Hajdukovci su stvarno imali sreće kaj nisu više golova primili!Juda se uopće nije iskazo,tak da su brojni skauti kaj su ga došli gledat otišli nezadovoljni već na pluvremenu.
I onaj meni navijački dio puno zanimljiviji...
U gradu se od ranog jutra slavilo i bila je savljenička atmosfera.Nas 11 i cura(moja)kiss se skupili u kvartu i otišli uz pjesmu na tekmu.Na stadionu više nije bilo majci za nas jer stoka neodgojena je brala i po 10 majci ZG PRVACI 06!burninmadNa sjeveru dole masa derbi navijača!Osječao sam se kao sardina u konzervi!Da su otišli na sjever gore oni kaj su i imali karte za gore sve bi puno bolje bilo,al ne on mora bit tu...
Navijanje je bilo dobro s obzirom na derbi navijače,al moram reć kak me je istok ugodno iznenadio svojim navijanjem i skakanjem!Vidlo se je i savim je opravdano zašto je donesen razglas koji je stvarno pomogo.
Bila je jedna koreografija na sve tri tribine u plavo-sivo smeđem tonu!Na sjeveru je u isto vrijeme dignuta šetalica na kojoj je bio nacrtan lik kaj drži pokal i na kojoj je pisalo KONAČNO PRVI!Bila je dobra bakljada s puno baklji,al bila bi bolja da su se baklje dulje držale.Početkom drugog poluvremena dignuta je koreografija na kojoj je prikazana torcida kak diže tri prsta i na njoj je na dnu pisalo TORCIDA na čirilici.Istovremeno je na prednjoj ogradi izvješena poruka SVE ČEMO VAM PRSTE SLOMIT,A NE SAMO TRI!Nakon tekme palile su se baklje na sve tri tribine!Bio je vatromet,pcane su konfete,itd.Mi smo još neko vrijeme ostali na stadionu slavit s igračima,a tad krenuli nazad u kvart slaveći dinamovu titulu!
Torcida
Bilo ih je 300-400.Nisam ih uoče čuo,al se vidlo da su navijali.Imali su dost stendarda,al onak loše transparente dugo nisam vidio!eekA i ograda im je bila loše poslagana.Zapalili par baklji dok su držali stendarde i to odma bacili da ih murija ne ulovi,a nama su prek neta srali da smo palili baklje na zadnjem derbiju u splitu ispod koreografije da nas murija ne snimi!Jadnici dvolični!!
Imali su dve glupe poruke kojima su sam dokazali svoju iskompleksiranost Zagrebom i zagrepčanima!Jad i bijeda od grupe!
Majmuni iskompleksirani,a ko su vam najveći sponzori!?Da tako je!Sve tvrtke iz Zagreba,nemrete u splitu i okolici naći sponzora!!
Da nekaj velim i u vezi famoznog trećeg poluvremena!Na vašu žalost transparenti su ostali čitavi!namcorUpala je ,al nije nikakve štete napravila!coolSvaka čast strijelcu!




















Post je objavljen 16.05.2006. u 21:54 sati.