Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pjevacica

Marketing

više neću ni pisat naslov!!!!!!!

Ljudi moji u subotu sam bila vanka i bilo je fenomenalno! Bila sam glavna 'atrakcija' u f-a! Andrea, Marga i ja smo vam tamo došle boš očuvaj, cile bezvoljne misleći da niš neće bit! Al ipak jeeeeeee! Sidile smo bezveze kad je došla mala škvadrica muških na stol priko puta nas. Ja sam bezveze pogledavala ovog jednog i igrala se s njim (pogledom) kad mi je priša jedan iz njegovog društva i reka da se zanima za mene! Ma zamisli ti to! Nakon malo vrimena doša i on...zna mi je i ime i koji razred idem...sve! Pita on mene jesmo plesali jednom (vidite kako se sića, plesa je i s prijama pa niš nije reka!haha) a Andrea kaže a s kim nisi?!?!
I tako smo pričali i bilo je zabavno...vidit ćemo se opet u petak...
A najluđi dio večeri je bia kad sam iz zraka išla ubacit žvaku u usta i umisto da upadne u usta upalo mi je u majicu! Promašilo jednu rupu i upalo u drugu! Jedva sam je izvukla! A svi muški koji su bili za susjednim stolom su se okrenili, čak i oni koji je bia leđima okrenut!
A mi se cerimo ka blesače! A bome i oni su...ma to se može samo meni dogodit jer triba bit specijalno spretan za tako što! Nadam se da se tako šta neće dogodit i nekom od vas!!!
Ma bilo je komično...do čitanja i pisanja! Kisssssssssss...
ps. Žeky fala šta si svratila...i meni fale naši!stvarno su bili jaki!

Post je objavljen 16.05.2006. u 21:36 sati.