Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/durmstrang

Marketing

Kako je počeo rat na mom brodu

Zašto?Zašto?A?A?A?eek
Baš ti hvala,Potter,za sve što si mi ikada učinio...uključujući to da si me dana sosramotio pred svim komadima iz Beauxbatonsa.
Pretužna je i presramotna priča što ću vam je sada ispričati,a sve je počelo jutros.Lijepo,pomalo prohladno jutro 16. prosinca 1994. godine, kada sam zapodjenula razgovor s gospođicom Hermionom Granger,mojom suparnicom koja hoda s Viktorom,prvom i vječnom ljubavi moga života.

Ja:Čula sam da hodaš s Viktorom...
Ona:Da...(skužila sam da joj je neugodno o tome pričati,ali ja sam jedna znatiželjna glupača)
Ja:Čula sam da idete zajedno na Božićni bal.
Ona:Točno...iako zapravo između nas...(Skužila sam da je htjela reći da nema ništa ali se prejako zacrvenila)
Ja:Nema problema...ja sam s Cedricom.I barem to priznajem.
U tom trenutku pridružili su nam se Potteri Ronald Wesley, Potterov najfrend.
Ron:A što to vi pričate?(rekao je nekako ljubomorno)
Ja:To se vas ne tiče.
Harry:Ma nemoj!Nas se ne tiče što Hermiona priča s prvakinjom Durmstranga...pih!
Ja:Ajde,mali Potter,briši!
Harry:Kako Voldemort?!Čujem da ste obiteljski dobri s njim.

Poželjela sam ga napasti,ubiti....zamalo sam ga uklela Avadom Kedavrom,koju itekako znam,ali je zabranjena kod njih.No u tom trenu se pojavila jedna osoba koju sam najmanje očekivala...zapravo dvije. Snape i ujak.ešto su razgovarali i izgledali ljutitio.Na moju veliku radost Potter je ostao bez dvadest bodova jer me vrijeđao,Ron deset,ali zato Hermioni nisu oduzeli ništa,jer sam ju branila.
Za taj događaj čuo je cijeli Hogwarts,pa su svi prema meni neprijateljski raspoloženi.Čak i Cedric.Ali Lara,Luna i Dante kažu da sam imala potpuno pravo što sam se naljutila na Harrya,jer moj ujak SADA nije smrtonoša,iako je bio.A ja NIKADA nisam bila smrtonoša.I ne podnosim baš Voldemortovo ime.ON MI JE UBIO RODITELJE,za Boga dragoga...ali kako ga ne poznajem,mislim da je možda pogriješio i da se sada kajem.Kada sam to rekla curama bijelo su me pogledale i pitale me jesam li dobro.Ne znam,još nemam partnera za Božićni bal...ali sam, već nabavila haljinu.Zapravo,baka ,mi ju je poslala.To je najljepša haljina koju sam ikada vidjela,i čak ću je obući,jer sam ja sve skupa dvaput obukla haljinu u svom životu...


Post je objavljen 16.05.2006. u 13:30 sati.