Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lazanje2

Marketing

f(x)=sin(x)

Znate li matematiku? Neznate, jer da znate bili bi psihopati ili ubojice il oboje. No svi znate kako sinus izgleda.

Moj zivot je sinusoida, kao i zivot mnogih ljudi. You go up, you go down. Tako to ide, no ono sto me totalno razjebaje na interval izmjene iliti frekvencija titranja moje sinusoide. 2 dana sam super pa sam dva u kurcu pa 5 super pa 1 u kurcu pa jedan super pa 10 u kurcu. Totalno nearitikulirano titranje koje mi toliko smeta da idem čak pisati o tome stillom kučkanice kojoj je period menge nepravilan.

I da je bar pravilna sinusoida, ma jok, sve su to kapi koje signal čine skoro pa digitalnim. Prošli tjedan...petak subota nedelja vrhunac, zajebancija, sve...ponedjeljak ujutro nelagodan osjecaj, ponedjeljak poslijepodne dobro počinje...BAM jedan telefonski poziv i razjebaje SVE, ali bas sve. I gotovo je...iako se vecer nastavila i mogao sam se zajebavati ali nije to to...takav jebeni pritisak u glavi osjecam. Nisam bio siguran sto zelim, a akd si musk i tako s eponasas onda je to zakurac, mos na operaciju promjene sopla. Tako trivijalne stvari me muče. Ja sada osjećam neki tupi osjećaj u trbuhu, gladam sam u trbuhu, ali mi glava to nemoze procesuirat. Da idem doktoru. On top of that...imam kandidu. Eto i to sam priznao...ajmo još prljavog veša van da srušimo mit o savršenosti.


Da sam prazan list, potpuno čist, koristio bih puno puno deblji kist...i samo jako i šarene boje da napišem parolu na zidu da sam ja taj idiot kojeg svi mogu jebat...lazanje su u kurcu...pardon...u WC-u već probavljene. Treba mi samo malo vremena malo koncentracije i malo vazeljina jer mi je već dosta jebanja na suho. Vazeljin, dodji da te jebemo.


Post je objavljen 16.05.2006. u 11:50 sati.