Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluezgpain

Marketing

In da skul

Uskoro je kraj. Neznam dali bi treao biti sretan ili tužan. Još tih 4 i pol tjedna. 4 i pol tjedna kad će nam popiti krv, izmasakrirati nas. 4 tjedna u kojima nam ovisi cjela ova školska godina, jedna godina našeg života. Možda sad malo dramatiziram, al ako malo bolje pogledate to je tak. Ja sam jako sretan. Jučer sam ispravio matematiku (3) i hrvatski (4). Odmah sam se bacio na računanje prosjeka, pa evo mog prosjeka (da se malo brukam tu ovak javno hehe):

Hrvatski:4
Engleski:3
Povijest:4
Zemljopis:4
Tjelesni:5
Matematika:3
Fizika:1
Etika:5
Računalstvo:3
Osnove elektrotehnike:1
Mjerenja:1
Emik:3
Radioničke vježbe:4

eto, zasad padam razred, ali ovako bi ja volio da to bude:

Hrvatski:5
Engleski:4
Povijest:5

Zemljopis:5
Tjelesni:5
Matematika:3
Fizika:2
Etika:5
Računalstvo:3
Osnove elektrotehnike:3
Mjerenja:4
Emik:4
Radioničke vježbe:4

Moram još spomenut da se dogodilo nešto što ni u najluđim snovima nebi sanjao. Iva me tjera da učim. U početku sam mislio da se zajebava, al jučer, ujutru, zove me u pol 9 da se dignem i idem učit, i natjerala me da se dignem, odem do kupaone i otvorim vodu. Strašno! A poslije škole idemo Vibor, Iva i ja na kavu u Alcatraz, i Iva meni govori da kako sam mogao dobit samo 3 iz matematike, mi kažemo da nije dala za više a ona počne da će ona doć u školu i razgovarat sa profesoricom, razrednicom bla bla bla. Pitam ju ja dal oče sa mojim starim ić na informacije, i ona kaže da da. U tom trenutku sam se okrenuo i skoro otrčao doma. Rekla mi je da ako dobijem jednu jedinicu da će mi zvat tatu da mi zabrani izlaske. Strašno! Joj ljudi moji, ako uspijem sredit ovakav prosjek kakav si želim, dobivam motor!! Ali ima tu još puuuno posla. Kao što rekoh, krvavih 4 tjedana.

Dobra strana svega toga je da sam u Zagrebu još svega 5-6 tjedana, a onda se "selim" u Malinsku!! Jedino što je loše je što onda više nebum vidio Miu. Kad sam već kod Mie, danas se slavi! Tjedan dana smo zajedno :)) Da, da, bilo bu derneka.. Hehe.. I eto tako... Mislio sam pisati o muško-ženskim odnosima u ovom postu, ali tu filozofiju bih ostavio za neki drugi post.

A sad, imam jedno pitanje i jednu anketu.

***---PITANJE---***

Muško-ženska prijateljstva? Postoje li? Kako ih tumačite?

***---ANKETA---***



Post je objavljen 16.05.2006. u 09:48 sati.