Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slowdance

Marketing

NAPOKON NJU POUST!

Nikak da uhvatim vremena da napisem taj post! u takvoj sam strci zadnjih tjedana dana da to nije normalno. dodem mrtva iz skole pa spavam pa mi se poslije nis neda a i trebala sam malo stedit internet jer mi je doso racun... bilo je burninmadburninmadburninmad!!! joj.
i pobrala sam neke sjebane ocjene, posvadala se s nixom skroz, pa me sonja zove na rodenadan i skuzim da vjerojatno nemogu ic jer se dorin buraz zeni.......nono smrccccc........ moram nekaj napravit za sebe, nekaj da se razveselim..... jer cu svisnut inace. i kaj je najgore od svega moj mali pesek mi se razbolio. jadna mala dobila je 6 injekcija u 2 dana tak mi je sva pokisla. nemogu je gledat dok je takva. stalno je samnom u sobi i bit ce dok ne ozdravi.... buuuhuuu no. totalno zeznut tjedan tak da mi stvarno nije bilo do bloga.... al dobro sad cu ja malo cesce pisat vidim da se ljudi vec ljute... smijehsmijehsmijeh

danas su bili tikica i prka kod moje skole imali su nastup u gavelli. moje drage djevojcice nisu imale komentara za njih. cudno jer je tikica uvijek svima zgodan. a dobro danas se nije sredio. da ga bolje upoznaju... al je prka za njih imal komentara... -joj jos da su bar dobre...- a jadan nezna on kaj je dobro bas ga zalim. jadni decki s tim svojim mozgovima. po mom misljenju svaka od njih ima nesto prekrasno (kaj se tice izgleda, po karakteru su mi zakon inace se nebi druzila s njima...) a valjda ja znam bolje od prke! he he he (nhf prka)

pa dobro da ne duljim jer se jeleni inace neda citat... idem mazit cucka pa u krpe....

kisssssssssssssssssssssssssss............. kisssmijehsmijehcerek

Post je objavljen 15.05.2006. u 23:08 sati.