Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bilokako

Marketing

ZA ONE KOJI MISLE DA JE PETROVIĆ BOLJI

Evo za početak da van kažen par stvari: Kukoč je bia 3 puta prvak europe a Dražen 2 puta s tin da je Kukoč bia 1 put i viceprvak s Bennetonom, ima 3 prstena u NBA-u a Dražen ih nema i kako je onda Dražen bolji. Kako Dražen kad je otiša u Reala nije osvojia europu a znate zašto, zato šta Kukoču u Jugoplastici nije moga niko ništa, i naravno onda je Dražen pobiga u Nba i svi govore da je Kukoč 6 igrač a ka Dražen prva postava, i onda ljudi govore da je Dražen igra u Bullsima oni bi igrali s 2 beka bi moj kurac niko europljane ne cijeni ka šta su davali igrat Pippenu a Kukoču nisu da je Dražen tako dobar on bi izbacia Drexlera iz Portllanda a nije, a stani kako bi onda Jordana koji je bia bolji od Drexlera. Nemojte pizdit ka nemate pojma o košarci, jer nema danas rookia osim Lebrona koji odma u prvoj postavi igra prvu sezonu, a koje igra tada u 90ima, a Kukoč je bia rezerva Pippenu samo u prvoj rookie sezoni di je ima 13. nešto poena i 5 asista i 5 skokova a koliko ih je Dražen ima u prvoj sezoni
Ništa biće 2 poena 1 asist i 1 skok a kad on dobar i zašto nisu igrali s 2 beka a bullsi su igrali s dva krila jer se Kukočev potencijal za igru istica i Phil Jackson koji ga je najviše mrzia je reka Kukoč je jedini igrač uz Magica Johnsona koji može igrat svih pet pozicija na terenu…………..
A jel Dražen to može ja mislim da on može igrat samo dvojku koju je Kukoč igra dok se smija….
I nemojte pisat da je Kukoč donosia Draženu vodu jeste vi ludi šta je s vama Kukoč je prvo ime Hrvatske košarke u svitu i točka.
Nemojte mislit da ja Dražena ne cijenim on je Bog al u onoj vjeri di ih je više tj. Di je Kukoč vrhovni Bog ka u grka zeus.
I za kraj pogledajte statistike Kukoča i Dražena u prve tri sezone Dražen je jedino zadnju ima više poena u sve ostalo je Kukoč bolji s tin da mu je Pippen uzima minute…………. A morate razmislit da je Dražen igrat bek šutera komu je obveza davat koševe zato je bia u nijansu bolji strijelac.



Post je objavljen 15.05.2006. u 22:54 sati.