Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

...jednostavno sve po malo...

Napokon sam došla do kompjutera, ovih nekoiko dana ili nisam bila raspoložena, ili nisam imala vremena, a kad nijedno od toga nije bio razlog nisam mogla doć do kompa zbog buraza!!! =)
Dakle nisam pisala nekih petnaest dana... duuugo =) Škola se pomalo bliži kraju, pogotovo maturantima, s njima smo do slijedeće srijede a onda gotovo, da -gotovo! Moram priznat da će mi bit čudno bez njih, nekako će škola biti prazna.. a i falit će mi... ipak su to posebni ljudi =)
Zbog toga i milijun drugih stvari sam ovih dana jako čudnog, za mene neuobičajenog raspoloženja... malo plačem, malo se smijem, sretna sam pa me uhvati tuga... čudno sam ja stvorenje =) nikad ne znam sredinu, nikad ne mogu bit "pa onako, prosječna"... al, eto, ide sve na bolje, ovo sunčeko mi podiže raspoloženje...
"Sunce, hvala ti što si izašlo za mene, sunce obećajem, misli su mi pozitivne... lalala..." (-to sad svira na radiu, jooooj sad je počeo Stoka =)))
U subotu sam opet bila u Papayi samo s drugim ljudima =) Mirjana, Monika -naša švabica, haha.. (spavala je kod mene) i tamo smo naletjele na cure iz škole pa smo cijelu večer bile zajedno... bilo je i maturanata, 4.a,b... i nekoliko trećaša se našlo na istom mjestu... ah, šta da kažem, bilo je prrreeedooobro, uživala sam, naplesala sam se napokon (noge me još uvijek bole, i nisam se naspavala, al nema vezeee...) ugodno se nasmijala... tražila Moniku.. tražila ona mene.. =) vidjela neke stare frendove... =) i tako... dovoljan komentar je da sam se u nedjelju probudila dobre volje i s osmijehom na licu... ostatak dana sam ležala na balkonu s pogledom na razno cvijeće, šumu, nebo... moj idealan izlazak u prirodu -ležeći =))) trošila pare na mobu, spavala, razmišljala.. i opet smijala se i plakala u isto vrijeme =) Čovječe, ne sjećam se kad sam se zadnji put rasplakala i onda prije par dana... očito sam morala izbacit sve iz sebe.. jesam.. opet ona stara... dobro, bila sam do sad.. sad je počela "Ti si mi u krvi" pa me opet uhvatila nostalgija =)))
Sad me buraz prekinuo pa ne znam šta sam uopće više mislila napisat... grrrrrrrrrr.. =/
Jooj, ma idem sad, pisat ću kad se on ne bude motao oko mene =p
Ae, pusa

Post je objavljen 15.05.2006. u 21:02 sati.