Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mortalabyss

Marketing

Results May Vary

Evo vam i mene…….. Nemam baš previše vremena za pisanje, a nema ni ništa novog, pa……… Zapravo sad onda ni ne znam kaj da vam pišem…….
Moram vam se naravno pohvaliti da sam iz onog ispita iz matematike dobila strašnih 5, dok je od nas 26 kaj smo pisali 14 sulja…….. aha…… to je umijeće……..
Naravno, već sam u međuvremenu uspela dobiti i sulju iz latinskog, jer me htel pitati a nisam bila spremna…….. Al ispravit ću ja to…….. Zna on da sam ja jako marljiva i da se to slučajno desilo……. hehe…….. da………..
I još da napomenem da sam danas pisala zadaćnicu iz njemačkog……. O da……. Ispod 4 nema teoretske da dobim……. pa hello……. ma nema šanse….. Sve sam napisala, valjda više-manje točno, al ak mi spiči neke manje, stvarno ju bum natukla…..
A ostale ocjene……. Joj, navlači se….. Al valjda bu 4.53……. Na polugodištu sam imala 4.6, al sam spustila latinski za jednu ocjenu, pa mi sve ostalo mora ostati tak kak je……

Kak vi napredujete?........ Slušate moje savjete?....... Nadam se da sam vam bila od pomoći u ovim teškim danima neizvjesnosti i strke…….
I kaj da još pišem…….. Sad stvarno više ne znam……….
Da, skoro zaboravih……. Sutra idem u Zg u Gavellu….. I to s trećim razredima……… oni idu gledat neku predstavu, pa je ostalo još karata, pa se ja ugurala….. Annamaria me ustvari nagovorila, jer sam već bila odustala, ali…….. da……. Nadajmo se dobrom provodu……. Valjda se bumo vratili do pol noći…. A ja u srijedu pišem kemiju i ispravljam valjda latinski…….. yupi….. Bit će suza, ajme meni…..
I u petak idemo na dvodnevnu ekskurziju….. jazz…. Can't wait……. Al navodno bu raska od sportske zela alkotest…… jao si ga onda nama….. al uvijek nam preostaje ona druga varijanta……. Znate kak se veli……. Don't drink and drive, take joint and fly…….hehe........ mislim…….. nejdemo mi tak daleko… valjda… zadržali se bumo mi na Walteru……
A što se suprotnog spola tiče…. Mogu vam jedino citirati Barrya Gifforda ("Divlji u srcu"……. Nije baš Bog zna kaj knjiga…. ali…. I lošije se moraju pročitati da bi se mogle cijeniti one dobre…. Ili sam ja još uvijek pod utjecajem "Pandore", pa mi niš drugo nije dosta dobro…. ne znam…… Al znam da sam u zadnje vrijeme luda…. Stalno neke čitam…. U životu nisam toliko čitala…… I još k tome imam lektira za čitati ko blata, al njih nikak da se primim….. stalno čitam neke van škole…. Al vratimo se mi citatu….) il ko god da je to napisal…… A glasi: "Za odlazak u pakao treba vam muškarac."…… to se može svakak protumačiti, jelda?........ Al ja bi ipak još dodala da i za odlazak u ludnicu treba muškarac…. Il je kriv njihov/njegov nedostatak……. hehe.... Da, al o tome bi se opet dalo pisati i filozofirati, al bojim se da sam ja za danas gotova……. A vi ste tu da sad nastavite filozofiju i iznesete svoje mišljenje.....

Pa, sretno još ovo malo, držimo si fige i…….. čujemo se soon……. I hope……. KISS……. kisskisskiss


Post je objavljen 15.05.2006. u 21:04 sati.