Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crorealms

Marketing

Faerun...The Dragon Coast...

Dragon Coast je raskrižje trgovine u Faerunu, mjesto gdje brodovi sa Mora Palih Zvijezda prebacuju svoj teret na karavane koje idu preko Western Heartlands prema sjeveru ili jugu. Regija ima reputaciju kao (citiram) ''grijehom natovarena praznička dvorana intriga i mračnih protivnika''. To je reputacija s kojm je teško živjeti i samo veliki gradovi poput Westgatea i Pirate Isles uspjevaju.
Westgate je grad kojim vlada vijeće trgovačkih plemića, na površini i jedan od najmoćnijih lopovskih cehova na Torilu, u pozadini. Nightmasks (ceh) ne upravljaju grdaom na otvoren i očit način već kroz manipulaciju i kontrolirajući određene aspekte trgovine. Tako uspijevaju održati grad korumpiranim i u prednosti za svoje poslove: krađu, otmice i ubojstva.
Pirate Isles je veliki arhipelag u središtu Mora Palih Zvijezda sa kamenim šiljcima koji u kaosu izviruju iz vode i mjestima koja su ne označena na karti i čine plovidbu opasnom. Strateški smješteni, kako bi određivali plovne rute za brodove, ovi otoci su uvijek bili raj za pirate. Najveći otok, Dragonisle, ima osiguranu luku koja je sposobna primiti veliki broj brodova. Također ima malo ili nimalo vladavine.



U subotu sam imala jako burnu večer što mi nije bila pametna ideja budući da sam danas imala ispit...Pokušajte vi zapamtiti značenje i pojam ragode te princip liječenja sa glavom koja vam je upravo ispala iz centrifuge... Da vam olakšam posao, zabolit će vas na drugoj riječi. But no mather, I had fun and I pased the test zujo
Ajme nisam vas mislila tako sve deprimirati svojim prošlim postom, ali imam tako nekih maničnodepresivnih faza od kojih ne mogu pobjeći...Moj terapeut kaže da moram više izlaziti među ljude, ali možda bi to i bio dobar savjet da ne provodim sve svoje slobodno vrijeme s njim u krevetu.... Naravno zajebavam se. Danas sam dobrog raspoloženja pa ga malo prenosim i vama. Enjoy!!


Light upon you...

Post je objavljen 15.05.2006. u 20:41 sati.