Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tola007

Marketing

9. DIO --- VRAGOLASTI DENIS

E sad san već počea pisat o ljudima koji i nisi (i jesu) u ekipi snova, ali su dobili nadimak pa ono.. Za ovaj nadimak (i za većinu..) je zaslužan Oskar, a ko će drugi nego on.. I šta je najsmišnije, ta osoba je dobila taj nadimak zbog neobične situacije koja loše istreniranom oku neće biti jasna..a možda i svima, neznan... Oskar je to primjetia u mraku, di se ne vidi ni prst ispri oka, di obični ljudi ništa ne vide. Nemoš virovat da ima tako izražen vid.....a mala uha dva! :)
Aj aj aj, da skratimo... Rič je o DENISU (A.Š. 22) a nadimak je dobia jer ima isti "cuf" ka Dennis the Menace, i to čak na istoj strani... Jebote! A znan sa sigurnošću da to nije namjerno napravija, ja mislin da čak ni on to nije primjetia..još ima crnu kosu, a ne plavu. Nebitno, ali nadimak stoji! Stari "As" Oskar ga je lansira iz petnih žila na zadovoljstvo svih koji su bili u tom trenutku nazočni. A ja san mora to zapisat u svojoj sapunici, jebat ga. Denis je okej lik, ali je cili "na sve strane", kako bi se reklo.. Previše obaveza će ga ugušit jedan dan a da neće bit ni svjestan jer će imat nekog posla, koja ironija.... Dosta toga zna, razumi se u svašta posebno u elektroniku i slično.. Pravi znalac! Još samo da zna to "iskeširat"...ali ne može u našoj jadnoj državi. Da je negdi vanka, bia bi multimiljarder, isto ka i moj prka Mishel.. Oboje stručnjaci na polju pranja suđa.. Ha ha!
Ovi, malo san manje pisa o Denisu jer nije dio ekipe ali ga znamo pa ono... Ima nadimak, šta je najbitnije...reka bi Oskar. Ajte ljudi, čitamo se!

Post je objavljen 15.05.2006. u 17:27 sati.