Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ponestoodeckima

Marketing

ej...

vidim da sam vam zbilja falila... hvala vam ženske baš ste me iznenadile, sandra ne samo da ću ostaviti 100 komentara kada odeš nego uč viditi danonočno na tvom blogu. joj baš ste super! tako ste me iznenadile baš vam hvala! hvala vam.
e da ovo u češkoj nije bio moj maturalac- ja sam u grčkoj bila na maturalcu... ovo je ko ne znam šta... neko putovanje! slikice vam stavim sutra jer ja se ne kužim baš u te stvari pa mi danas moj dragi mora objasniti kako i šta tu ide.
e ovako da vam se pohvalim- bila sam trijezna. eto shvatila sam da se ljudi i bez alkohola mogu zabaviti!!!
e sad da vam pričam o pragu.... prag vam je prekrasan i svatko bi bar jednom trebao otiči tako. sve je čisto .... onako barokne građevine- ko u bajci! prekrasan je! još smo bili u drestenu i beču al prag me se najviše dojmio! i da piva je jeftine imate ob 18 kruna do 45 a kruna vam je 30 lipa! pa si vi računajte. ali to pivo za 45 kruna je super uopće nije gorko i onako samo ide. jelo vam isto nije skupo... za 200 kruna jedete tradicionalni češki ručak u super pivnici! roba nije skupa onako majice i to ali ja sam da vam se pohvalim išla kupiti mom dragom šiltericu i to neću vam reči koliko sam dala za nju jer če on možda doći na moj blog ali sam ju kubila u nex yorkeru i to vam je tak super robna kuća ko ode u prag a da tam nije bio nezna što je propustio! ono baš je elitna!!! i da bila sam u disku na 5. katova ulaz je 5 eura ulaz se plača eurima a unutra cuga se plača krunama! bilje je da ako idete tamo nosite miješeno malo kruna malo eura! votka i to ne votke koliko ide kod nas nego neka votka ko trojka naliju punu onu manju čašu za sok i izađe 55 kruna. disko je genijalan puuun je komada. tako sam se naplesala. čim neka ženska počne plesati oko nje se napravi krug likova a daa vidite komade... svaka cura trebala bi bar jednom otiči tamo u disko! da imaju izbacivače i ako vam neki lik stane na žulj riješite ga se za 3 min. sam da vam kažem da mi je bilo genijalni i mam 547 slika! neču vam staviti sve ali vidjeti ćete. pusa svima koji su mi uredno ostavljali komentare

Post je objavljen 15.05.2006. u 14:28 sati.