Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kaodajevazno

Marketing

Da Vincijev kod

Ja sam inače totalni freak za knjige pa rekoh što da se čupam za jednu knjigu(koja je postala apsolutni must read) tamo u knjižnici (jer stalno je bila posuđena ) kad ima toliko drugih dobrih–pa kad ljude malo prođe groznica,onda će doći red na mene! I došao je! Dočekala sam čak i ilustriranu verziju :-)

Napokon sam se i ja dočepala tog Da Vincijevog koda!Moram reći da sam oduševljena knjigom,da se slažem s puno toga što u njoj piše i da mi je jasno zašto je digla toliko prašine oko sebe.Ali kako kažu,samo se oko dobrog konja praši ;-)
Nisam uopće znala da se u knjizi govori i o štovanju ženske svetosti i ženstvenosti.Bilo je i vrijeme za takvu knjigu!
Zapravo nisam se htjela prije upoznati s knjigom,jer mi onda nije gušt čitati.Moram reći da sam je pročitala u dan,dva,evo baš sad za vikend.Uzela sam ilustriranu verziju tako da je još zanimljivije uz radnju gledati i izvorne slike iz muzeja,crkvi i dr.
Tko nije pročitao svakako preporučujem!Ako ništa drugo radi zabave jer knjiga je veoma napeta,radnja zanimljiva.Sve je dakle ukomponirano u jednu zanimljivu priču o ubojstvima,bjegu od policije i potragu za Gralom.

Post je objavljen 15.05.2006. u 12:14 sati.