Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drmarina

Marketing

Nastavak..

Kad smo se popeli na trajekt pomalo je nastalo zatišje.Svi smo uživali u plovidbi.Miris mora,sunce...mmm..milina.
Kad smo uplovili morali smo naći mjesto gdje ćemo početi s tulumom.Našli smo neko mjesto pod borovima i smjestili se.Votka je bila tu, marica nas je isto posjetila i krenuli smo u akciju "Let's party!"
E sad...moja ekipa mislila je iz ne znam kojeg razloga da sam ja već od prije dimila žižu...Kako sam im to dala do znanja ne znam..dogodilo se.No isto tako su mi dali do znanja da mi i nisu vjerovali.
Smotalo sa par trubica i krug se otvori..Došao je red na mene.km..km..Ja nisam imala pojma kako se uvlači pa sam onako laički,punim plućima povukla...Osjećaj je bio ajme...Svi su uperili poglede u mene i očekivali reakciju...tipa počet ću kašljat...udavit ću se i sl...Međutim dogodilo se slijedeće..
Kad sam povukla sasiklo me je vrhunski jer nisam imala pojma da se trubica povlači malo pomalo..No ja sam herojski uvukla...i prestala disati..Zadržala dah dovoljno da me prestalo peći i škakljati u grlu.I onda sasvim polako počela puštati dim..
"A jebote..ja sam mislila da ti sereš!Svi smo mislili da Marina nikada nije pušila!Pa ti si maher! To legendo!"-bio je to odgovor nakon mog prvog dima.
Ja sva ponosna-"vi ste stvarno mislili da ja nisam nikad povukla?!"-pravim se blesava.
Osjećaj mi je bio totalno lud..Osjećala sam se u tom momentu ko' da sam tek sada prihvaćena u društvu.Totalno blesavo.
Trubica je kružila cijelu noć i djelila mjesto s votkom.Ja sam bila navodno napušena ko' stoka..Bila sam normalna..Ne znam zašto no počela sam se osjećati kao autsajder jer su svi bili u balunu osim mene.
Bančilo se do kasno u noć...i oko ne znam ni ja koje ure ja sam otišla malo prileć.Spavala sam neke dvije ure i kad sam se probudila osjetila sam takvu glad da sam se jedva ustala..Prija je već jedna bila na nogama promatrala izlazak sunca..pridružila sam joj se i uživala...
Nešto poslije došao je prijatelj s doručkom...votkica i trubica..Akcija se nastavila...Ne znam zašto sam pristala na to jer sam bila gladna i žedna ko' vuk..
Nakon ne znam ni ja koliko žiže koja je harala kroz noć nije me pukla kao ova za doručak.
Ja još nisam znala nuspojave..i kasnije sam požalila što sam saznala za njih.
Napokon smo se dogovorili oko pravog doručka..pa smo se prija i ja uputile do obližnjeg dućana.
Ušla sam sasvim normalna u dućan..pozdravila prodavačicu, došla do nje i čekala da me pita što želim.Kad sam došla na red prodavačica me je nešto pitala ali nisam razumila šta me pita.Ja je ponovo zamolim da mi ponovi..ona mi nešto prozbori..a ja opet nemam pojma šta me pita..Počela sam se smijat jer ne mogu vjerovati da sam toliko gluva..Ja je ponovno pitam šta mi govori..žena mi jadna ponovi i stane se smijati zajedno sa mnom..Ja sam poludila..Niti znam šta me je pitala ..smijem se a nemam pojma zašto se smijem...Skupim snage ,skupim misli u glavi i kažem da mi je loše da moram izaći van..Kad sam izašla pogotovo mi je došlo loše.Svakave misli su mi prolazile kroz glavu..Ništa mi u glavi nije imalo veze s vezom osim s Bogom.Čučla sam ispred dućana jer nisam mogla stat na nogama koliko mi je srce lupalo..preznojavala sam se na litre...i misli su mi bile.."Ja ne želim umrijeti!!Šta mi se događa!!Neću više nikada pušit!!Bože nemoj dozvoliti da umrem..još sam mlada....i svakako totalno napušena!"
Prija je jadna s dvije velike kese izašla iz dućana i blido me gledala kako čućim ispred dućana i molim Boga da me ostavi na životu.Živa se ispripadala..."Marina jes'l dobro?"
Jesam piz.. mater.. dobro.
To je jedino što sam je razumila da me pita..Kasnije sam bila hy fly.Kad smo se vratile u naš mali brlog i ovo dvoje je primjetilo da nisam dobro.
Prijatelj je odmah intervenirao.Ubacio me u vreću za spavanje,strpao mi dva andola i strpao slušalice u uši i rekao da odmaram.
Ja sam pucala od smija.Strah mi je nestao jer sam se sigurno osjećala pored njih jer su se stvarno pobrinuli da mi bude ugodno,udobno.
Slušala sam Olivera kako piva ali ga kur..nisam razumila šta piva.zujo.Skužila bi prve tri riči pa bi mi isparile iz mozga kad bi zapamtila iduće tri..
I tako sam ležala i odmarala.Kur..tebe ja nisam znala šta se događa oko mene.
Nije još gotovo..nastavak slijedi..

Post je objavljen 15.05.2006. u 10:23 sati.