Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drmarina

Marketing

Hy fly

Moj prvi put...
Bilo je to krajem četvrtog srednjeg.Većina u razredu je pristala na to da odemo svi zajedno na dva dana na Brač,Supetar.Prespavat ćemo u vrećama bez krova nad glavom..zapravo nitko nije spominjao spavanje ali to se ka' ono podrazumjevalo.
Bilo je lijepo sunčano vrijeme i trebalo je biti veselo i nasmijano...na kraju je bilo i napušeno.Doći ću i do tog dijela.
Uglavnom...ja sam se dogovorila s prijateljicom da ćemo se naći na autobusnoj stanici i zajedno krenuti na trajekt naći se s ostalima.Ja sam se nadala da neće biti tako vruće pa sam bila u totalno neprikladnoj odjeći i kuvala se na stanici čekajući nju.Sva sreća nije bilo gužve u autobusu jer bi crkla do trajketne luke.
Kad smo napokon došle u trajektnu luku skužile smo da nema nikoga.Nadale smo se da smo uranile ali nažalost smo malo i zakasnile pa je nastala panika.Nešto malo kasnije pojavio se još jedan prijatelj s prijateljicom pa nam je pa' kamen sa srca jer nismo bile jedine koje su došle.Na kraju od nas desetak, petnaest došlo je samo nas četvero..Pomalo razočarani krenuli smo na trajekt da nam ne bi pobiga.
E sad bih ja nastavila s pričom da mogu međutim...nastavak slijedi...

Post je objavljen 15.05.2006. u 00:02 sati.