Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tola007

Marketing

8. DIO (Resurrection) --- GOSPAR Ž.

E hehe..hehe.. Izgleda da još nije kraj ove štorije o ekipi iz snova. Ova prošla je bila (ka) finta da je zadnja ali nije.. Ostao je još jedan suborac, prvi put neko koji je malo dalje od ST-a i Hažiže. Točnije, dolazi iz daleka..iza sedam gora i sedam dola..sedam gradova i 273 autobusnih stanica.. Da, iz Duubrovnika. On je Ž (J.D. 22) i doša je u naš grad prije par godina.. Dosta zanimljiv lik i smiješna osoba, često diže sve na noge svojim šaljivim vicevima i sarkastičnim anegdotama. Pričama, neko bi reko "lovačkim" ali nisu, zainteresira i one najNEzainteresiranije (koja abnormalna rič..).. Šta je radia, di je bia, koga je vidia, di je bia, šta je radia i di je bia u prošli petak. Intrigantno, isn't it?
Opsesija mu je skate (za napredne= sk8, za vlaje= skejt, za debile= komad daske na kojoj su osovine sa balinjerama u raznim bojama) i nema dana da se on i njegov vjerni kompanjon Chico, ovi... skejt, ne druže i voze po gradu bilo kiša ili sunce..ili pada kiša. Po raznim kuloarima se priča da čak dijele i krevet..i da mu skate pojede cili frižider! Pas mater... Bilo kako bilo, oboje su dobri ljudi, tj. on je dobar prijatelj i omiljen među homo sapiensima i u društvu, svima se javi i uljudno pozdravi starije i pomogne bakama prinit kese i košare i priko ceste.. Ma jednostavno rečeno, pravi dobri dečko iz kvarta! I još sluša pravu mjuzu za razliku od nekih (ka Mishel o.p.a...), stari dobri punk-rock. Da...
Eto, doša kraj ali možda ne skroz, zavisi..možda..ne..tj, možda bude još koji nastavak ako se sitin napisat još koju besidu, tj, kad mi padne na pamet nešto pametno da nebi mora napamet nešto pisat.. Koja rečenica! Zbogom!

Post je objavljen 14.05.2006. u 22:04 sati.