Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sweetchild1

Marketing

...papirići

Image Hosted by ImageShack.us
Evo, da nabacim na brzinu jedan maari postić. Opet nisam dugo pisala, ccc.
Popodne sam malo kopala po nekim papirićima i našla sam onu bilježnicu gdje čuvam sve ono vezano za nas dvoje....dopisivanja koja sam prepisala, koja su mi bila bitna, čak sam našla i njegovu prvu poruku koju mi je poslaokiss...uglavnom, toga je bilo ko u priči i 2 sata su mi otišla dok sam ja to sve malo dovela u red, 2 puta sve pročitala i tako. Nice.
Onda sam malo gledala onu snimku s probe...ljubav moja mala...kako mi je sav nekako jeben za onim bubnjevima...ah.smokin
Ne znam više šta bih napisala.

Ali, evo, da se malo reklamiram...poslao mi je on na cd-u neke moje slike koje nisam imala....ovo sam inače ja s nekim opakim izrazom na faci i u posuđenoj iron maiden majici...šta ću kad sam siroče, pa nemam vlastitu...no
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

...htjela sam stavit i jednu njegovu, tako mi je sladak na toj slici...drži gitaru i napravio je "onaj" pogled...onaj "njegov" pogled, ali ja sam takav speco kad je u pitanju uploadiranje slika, pa mi nije uspjelo, a ne da mi se više gubit živce na tome.

i da, još nešto...već cijeli dan slušam onu stvar od dire straitsa...sultans of swing...tako je...dobra. volim te stare stvari.
pusa

Post je objavljen 14.05.2006. u 21:41 sati.