Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bigud

Marketing

Evo me (opet)...

Kao što obećah evo napisat ću vam neš. Škola se bliži kraju fala svima još samomjesec i dva dana sveukupno, to je dobra stvar. Beni nam se seli za tjedan dana valjada bu napravio neki tulum. I da malo sam vas zapustio, ali oprostite bilo mi je malo napeto. Svašta se desilo i usput jedan savjet dečkima ne suprotstavljate se curama u PMS opasno po život. Iz iskustva vam ovo velim.
Da stara ulaštila parket i ja ne naviknut na glatku površinu razbijem se ko kruška. Tako sam se spi..o na pod, joj boli jojjojjojjojjojjoj. I da da se pohvalim danas sam ja kuhao ručak(svinjetina u rolu+njoke), mogu samo reći ovo najeo sam se ko svinja, nemam proljev i stara je oduševljena kako je meso fino. Tako da sam ponosan na sebe.
Danas sam pročitao da ljudi prosječno u životu prosjede na WC-u pola godine, još pola života spavaš i kako onda da uživaš u životu pa nema vremena za to. Ali dobro
Malo slušam Benijeve muke i tako, veselim se svemu praznicima treningu, curi. I sve je OK već dugo nisam bio ovako dobre volje. Zato i vi uživajte čujemo se ljudi

Image Hosted by ImageShack.us

Fora su ove nove stvrai za tekst



I čuo sam jedan dobar vic: TKO NEVOLI CRNI HUMOR NEKA GA NE ČITA:
Mama rodila bebu i čeka doktora i sad doktor dolazi i nosi bebu u rukama kad odjednom popikne se doktor i padne beba na sklaplel i još neke oštre predmete i umre sva raskomadana onako ružan prizor. A mama sva u očaju gleda doktora i počne vrištat(aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!) i dere se što ste to napravili ubili ste mi dijete, a doktor ju gleda i počne joj se smijat i kaže ma zajebavam vas već je bila mrtva.

I naravno ZASTAVE PLAVE VIJU SE U ZRAK SLAVU PRVAKU...
Štef


Post je objavljen 14.05.2006. u 21:59 sati.