Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alekta2

Marketing

ups?

koja je poanta pisanja bloga i otkrivanja mojih misli ovdje, kada ce si neznane nakaze dati pravo da komentiraju ono sto ih se ne tice, a neizivljeni voajeri ce pokusati analizirati ono sto ne razumiju pokusavajuci shvatiti mene?
ne kuzim trebam li blokirati vecinu kako bih unutarnji svijet podijelila s par onih za koje zelim da ovo citaju?

...ali pretpostavljam da je jako zabavno citati moje misli, iz njih izvlaciti svoje zakljucke, i onda jos to sve prenositi svojim "prijateljima" trazeci njihov dojam o dojmu na mene i besramno plaziti za njihovim odobravanjem. ah, kako nikada necu shvatiti svijet oko sebe, sve crve u ljudskom obliku, i pijavice s kojima se pokusavaju druziti, sve back-stabbing igre, i licemjerje onih koje nekada smatrah svetima.

da, sad pisem o izdaji. netko se prepoznaje? ma daaa? pozdrav vama, judama ovoga svijeta...

kako mogu ocekivati da ce parazit shvatiti da je nepozeljan, kad onaj koji je imao Dusu tu istu dusu ubio u dimu cigarete dodvoravajuci se dekadntnim izrodima koji su sami sebi dali vaznost. mozda bih se i ja trebala poceti diviti ego-tripovima nesigurnih ljudi, smijati se oh tako lazno i vjerovati u ideje u koje vjeruju drugi jer je to sada in. mozda bih se trebala druziti s plitikm ljudima i pricati o plitkim stvarima jer je to nacin ovoga svijeta, i skrivati svoje gadjenje i prema njima i prema sebi. "ne,ona nije glupa,kako to mozes reci"
reci, pomisliti, nije bitno... all it matters is that it shines on the outside. yay.

pretpostavljam da je puno lakse reci kako sam neprilagodjena kuja koja ne razumije svijet oko sebe. tocno, ne razumijem. niti ne zelim razumjeti razine do kojih se ljudsko bice moze srozati samo zato jer se ne usudi prihvatiti sebe.

ukratko-decki, gadite mi se.

get the fuck off from my blog. i do not want you near.





Post je objavljen 14.05.2006. u 19:50 sati.