Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brouhaha

Marketing

Tihi party

Party na 3 floora održava se istovremeno u jednom prostoru. Tri dj-a potpuno različitog glazbenog usmjerenja (npr. techno, trance i house) nastupaju pred istom publikom na standardnoj opremi s tom razlikom što signal iz miksera svakog od tri dj-a više ne ide na pretpojačalo ili pojačalo već u konzolu odakle se bežičnim putem prenosi do slušalica.

Slijedom navedenoga signal iz svakog od tri mixera ulazi u konzolu na jedan od tri ulaza (plavi, zeleni, crveni). Slušatelj na svojim bežičnim slušalicama u bilo kojem trenutku postavlja preklopnik na jedno od tri polja (plavo, zeleno, crveno) i regulira jačinu zvuka.

Kupnjom ulaznice posjetitelji dobivaju na korištenje bežične slušalice na kojima u svakom trenutku mogu odrediti jačinu zvuka i kojeg izvođača žele slušati (plavo, zeleno, crveno polje na preklopniku). Ako slušatelj na preklopniku svojih slušalica odabere plavo polje, na vrhu antene svijetliti će plava dioda, za crveno i zeleno polje vrijedi ista analogija. Na taj način led diode signaliziraju koji izvođač, odnosno koji floor je izabran za slušanje

Posjetiteljima je tako omogućen izbor izvođača/floora bez potrebe za dislociranjem. Nadalje, posjetitelji se u vrlo kratkom roku spontano grupiraju ispred dj-a kojeg slušaju. Komunikacija među posjetiteljima nije opterećena nadglasavanjem sa razglasom već je dovoljno pomaknuti jednu slušalicu sa uha ili smanjiti kontrolnim gumbom glasnoću u slušalicama i normalnim glasom ostvariti komunikaciju.

Izvođaču to omogućuje interakciju sa publikom te daje podstreka da nastavi sa stilom sa kojim je počeo ili da mijenja stil ukoliko primijeti da je slabo slušan.

Organizatorima primjena ovog sustava omogućuje: organizaciju partya na gotovo bilo kojem mjestu (plaže, poslovni centri, garaže, parkirališta, parkovi, trgovi i slično) koje može primiti onoliko posjetitelja koliko pari slušalica je organizator u mogućnosti ponuditi; nastupe izvođača potpuno različitih glazbenih smjerova u istom prostoru i u isto vrijeme; znatnu uštedu sredstava po pitanjima: razglasa, prostora, broja redara i utroška električne energije.

Usporedba klasičnog i tihog partya

Klasični party na 3 floora:
3 razglasa, 3 prostora, 3 tima redara, lokacija na kojoj nikome ne smeta buka, veliki utrošak električne energije

Tihi party na 3 floora: 1 sustav CP1, 1 prostor, 1 tim redara, bilo koja lokacija, mali utrošak električne energije.

www.creative-power.hr


Zvuči zanimljivo, ali najviše me zanima kako to izgleda...

APDEJT: na naslovnici ugledah post o tome wink

Post je objavljen 14.05.2006. u 12:25 sati.