Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/understanding

Marketing

Tuga, ti i ja

Razgovor je rješenje? Nama nije. Mi trebamo još one suze, poslije sitnica. I one ne pomažu kada je teško. Mi imamo ranjivu dušu. Krhki smo – Kao najtanje staklo. Ne razumiju nas.
Nađi nekoga koga razumiješ: Evo ja sam tu. Sada smo zajedno. Možda postanemo jači, zajedno. Tvoja slabost je dokazana. (Sumnjaš da smo jednaki…?!)
Moje slabosti sve spavaju još u sumnji. Možda je ovo samo tvoja tuga koja je noćas prešla na mene. Najteže mi je spriječiti utjecaje izvana, bol meni dragih osoba. Najteže je gledati patnju prijatelja. Teže od bilo koje moje boli.
Kriva je psiha – tako smo stvoreni. Osjećajni. (I nismo mi krivi ako smo takvi.) Možda se možemo promijeniti. Imam li ja izbora ili me zaokupila ista mračna sila? Spavam li već dugo? Ili je to nešto što je tek ušlo u moj život?
Zašto sam uvijek tražila razloge za tugu…? (Mrzim tu svoju stranu.) Pa makar to bila nakupina osjećaja. Tuga je uvijek bila tu. Skrivena, neprimjetna. Ne sjećam se da li me je ikada napuštala…
(I tebi je bilo tako.) Vidjela sam kako si plakao... Vidio si i ti mene. Nismo nikada zajedno plakali. Nikada. Uvijek smo jedan drugog tješili…Uvijek je jedan od nas bio sretan, kada je drugi plakao. Ali sada, danas, zajedno tugujemo. Zašto? (Osjećajni smo i ne razumiju nas.)
Da, plakala sam često. Znala sam noći poklanjati suzama. Nisam sumnjala da je i tebi tako. Nisam znala da smo toliko slični.
Sada smo samo mi tu - tuga, ti i ja.
Ne idi nikada. Ne napuštaj me - ostat ću sama! Ne čini si zlo...znam da se ne bojiš smrti! - Ni ja se ne bojim svoje smrti, ali bojim se tvoje...Ne idi. Sama sam slaba i sama ne mogu. Zajedno ćemo biti jaki. Tu sam za tebe, zauvijek.


Lonely Day

Such a lonely day,
And it's mine.
The most loneliest day of my life.
Such a lonely day should be banned.
It's a day that I can't stand.

The most loneliest day of my life.
The most loneliest day of my life.

Such a lonely day shouldn't exist.
It's a day that I'll never miss.
Such a lonely day, and it's mine.
The most loneliest day of my life.
And if you go, I wanna go with you.
And if you die, I wanna die with you.
Take your hand and walk away.


The most loneliest day of my life.
The most loneliest day of my life.
The most loneliest day of my life.

Such a lonely day, and it's mine.
It's a day that I'm glad I survived.

- System of a down


Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 13.05.2006. u 22:33 sati.