Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pimptress

Marketing

50 Cent

Pravim imenom Curtis James Jackson, taj je 30-godišnjak iz problematičnog dijela New Yorka, kojem su ubili mamu – dilericu droge - kad mu je bilo osam godina i koji je počeo dilati kokain sa 12 godina, danas 50 Cent, jedna potpuno nova osoba – cool reper i uzor mnogim mladim ljudima. Evo što je nedavno izjavio o...


Velik dio svog života susprezao sam suze


...SVOM PRVOM FILMU 'GET RICH OR DIE TRYIN':

To je film o tipu koji se preobratio od dilera droge do poznatog repera. Čak 75 posto stvari iz filma su istinite. Neke je stvari redatelj Jim Sheridan malo proširio, no gledatelji će dobiti pravi osjećaj o tome kakav je bio moj život. A što više ljudi vidi moju prošlost, više će me razumjeti. Zbog snimanja filma morao sam se prisjetiti svoje prošlosti. Velik dio svog života trudio sam se ne plakati, pa mi je snimanje bilo teško. No nije mi žao – to mi je bilo terapeutsko iskustvo!

...SVOM KARAKTERU:

Životnu energiju crpim iz sebe samog! Ne trebam nikoga da me motivira ili mi savjetuje što da radim. Ako nešto odlučim, to i mogu napraviti. Mislim da se ambicioznost ne može naučiti već je ona dio karaktera.


Prema curama sam iskren - možda zato nemam sreće u ljubavi?!
...O SVOM LJUBAVNOM ŽIVOTU:

Ja sam super dečko za cure! Hm, u čemu je onda problem? Nije mi problem pronaći djevojku, samo mi je problem zadržati je. Veze mi uvijek nekako brzo završe. Ne bojim se vezivanja, samo volim ići polako. I mislim da je pošteno prema djevojci uvijek joj pokazati svoje namjere. Ako želim samo flert, to ću joj i pokazati, a ne zavlačiti je.

...O TAJNI PRIVLAČNOSTI:

Privlačnost leži u samopouzdanju! Neka cura mi može biti jako fizički zgodna, no ako iz razgovora s njom shvatim da nema samopouzdanja i ne zna što hoće, neće mi se svidjeti.

...O SVOJOJ SVAĐICI S ROBBIEJEM WILLIAMSOM:

Nikad nisam ni upoznao Robbieja Williamsa! On je u novinama izjavio da zbog mog partijanja nije mogao spavati kad smo jednom prilikom bili u istom hotelu. Zbilja je ser..a! Znam da me želio upoznati, no nisam imao vremena za to, što ga je očito jako uzrujalo.


Post je objavljen 13.05.2006. u 21:57 sati.