Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickofitall

Marketing

Knjiga savjeta i knjiga žalbe

np Reroute To Remains – In Flames LP

Yes. Anketa je dala odgovor. Yes. Idemo u realizaciju Blog festivala, a na materiji ćemo raditi ovih slijedećih mjeseci. Za sada smo definirali datum eventa, zadnji vikend rujna mjeseca. Dakle, četvrtak 28.09.2006. na večer će biti otvaranje festa u Bookcafeu na glavnom, Kačićevom trgu, a manifestacija, koju ćemo odraditi ležerno i bez velikog presinga, će trajati do nedjelje, 01.10.2006. godine. Sve vrijeme između namjeravamo ispuniti sadržajem kojeg tek treba utvrditi, zato pucajte ideje i savjete!

Slijedeći vikend je Strip festival. Spominjem ga intenzivno već neko vrijeme, pa za taj događaj sigurno znate. Treba ga reklamirati što više, jer sudeći po programskom sadržaju kojeg sam čitao, odlično je Dado to odradio. Naime, uz velikog strip crtača Belgijanca, Hermanna Huppena, oca kultnog strip junaka Jerimiah, u Makarsku od slijedećeg petka, 19.05. dolaze još mnoga velika imena strip umjetnosti, a program je zaista bogat, i pun zanimljivih tribina, radionica, prezentacija, izložbi, te večernjih druženja po gradskim klubovima. Međutim, o stripovima, ali onim sa long playki, govorilo se gotovo u hipu prekjučer na zadnjoj Bookari koja je predstavljala Depeche Mode. A što je Garmaz napisao o tom događaju vidljivo je iz komentara kojeg je ostavio u službenom dokumentu objekta, Knjizi žalbe.

Image Hosted by ImageShack.us

Nakon njegovog komentara, situacija je eskalirala, a Buč i mlade obožavateljice Davea Gahana i ekipe su napisale.

Image Hosted by ImageShack.us

Dakle, kontroverze je izazvao Buč uvrštavanjem pop legendi u ciklus Bookare - neka je, neka je, hehehehe - a svu lavinu utisaka u Knjizi žalbe pokrenuo je, a tko drugi, nego Ubojica dječjeg lica, još davno, jednu prošlo zimsku hladnu večer.

Image Hosted by ImageShack.us

Nego, ploče. Buč se momentalno zapalio za ideju koju je Andjelko predložio, a ta je da sastave on i Spajić listu od po deset njima najboljih stripova koji su se pojavili na naslovnicama, odnosno coverima ploča u prošlosti glazbenog izdavaštva. Krenula je priča koja je trajala satima, a što su maaagovi izabrali moći će se vidjeti u utorak u Kronici.

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 13.05.2006. u 21:07 sati.