Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aurora348

Marketing

Predah....


samo da se javim...i ispričam se što ne komentiram blogove...nemam vremena nikako....jedva sam stigla i ovo sada napisati...uglavnom...možda me neće biti neko kratko vrijeme...samo da malo sredim školu....da raščistim neke stvari...sredim svoje misli....al to je sve kratko vrijeme....možda i stignem naletiti za par dana pa pregledati nečiji blog....ne znam...možda...sada nemam vremena...al čim budem imala vremena krećem u čitanje blogova i bacanje komentara ...hehe...pozdravljam vas sve puuuuunoooo.....pusa kissmahwave


evo da ostavim jedan tekst....nije moj tekst...našla sam ga na jednoj stranici...thumbup


Snaga našega života. Od kuda dolazi? Kako se stvara? Kamo je usmjerena?
Znanstvenici i učenjaci raščlanili bi naše tijelo rekavši da snagu dobijamo unosom hrane i pića, te mnogobrojnim složenim procesima koji se odvijaju unutar našeg organizma.
No snaga koja nas doista potiče na život, koja nas pokreće i usmjerava, ona duboka, snažna energija koja se nalazi u svakome od nas nalazi se u našem srcu i našoj duši.
U životu smo puno puta zastali, posrnuli, pali..... No nakon svakog pada polako ustajemo sakupivši snagu i krećemo dalje.
Nije lako ustati i krenuti nakon pada. Imamo li snage i volje nastaviti? Kamo? Zbog čega, kad nas sve ruši i obeshrabruje. Ne vidimo svjetlo od Sunca koje sija, ne vidimo svjetlo od dana koji nas okružuje.
I konačno nakon svih padova, kada nas život prikuje za tlo, otvrdnemo, postavši sebični i gluhi za sve lijepo, za svu ljubav koja nam se pruža. Okrećemo glavu da ponovo ne padnemo i ne budemo povrijeđeni.
U vlastitoj sebičnosti odbacujemo ljepotu života i sreće koju nam donosi svaki novi dan.
Samo onaj tko je padao puno puta, posrtao, trežeći put i objašnjenje zašto?, samo taj zna kako je teško pronaći snagu života koja će ga pokrenuti u novi život.
I upravo taj novi život bi trebao biti snaga za dalje. Nitko od nas ne umire, doista. On živi u novom životu koji dolazi nakon svakoga od nas.
Imajte snage i vjere! Čak i nakon dugo čekanja novi će život, a sa njim i snaga doći. I kad vam se čini nemoguće i besmisleno život vas iznenadi. Nemoguće postaje moguće, nestvarno stvarno. Nadanja postaju stvarnost.



Post je objavljen 13.05.2006. u 20:39 sati.