Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betmenandrobin

Marketing

jučer smo treći petak za redom išli u mijoc parkić. bilo je užasno puno ljudi. četvrtaši su slavili njihov zadnji mijoc parkić. i kako bi sheva reko bilo je ''druženja s pivom ''. no, sram nas bilo...ali robin nije bila... bolesna je, jadnica. nisi ništa posebno propustila. tak mi je žao kaj nejdeš u gardaland. e,da doznah jučer da vjerojatno ni porin nejde. ak me mesnati (the mesnati, ne brajković;)šala) bude tražio tvoj broj reći ću mu da te potraži u boogaloou na doorsima, pa ti ostavi svoju pratnju i pobjegni s njim negdje daleko i vrati se sretna i mesnata... ah, people are strange. kad stvarno jesu... čudni.svi su čudni. i ja sam čudna, ali to se barem zna!a danas. ćoro, moram ti vratit za sva ona zajebavanja(zvijeri burninmad)... i tako, meni je dosadno pa malo ''surfam po netu'', bljak kak to grozno zvuči... i čitam neke gluposti na t-portalu, smijem se njihovim ''praktičnim'' savjetima, i čudim se kako često pljuju po stvarima koje ja volim... i nađem neki članak koji govori o tome što kaže boja naše odjeće?!?! mislim kako boja odjeće može govoriti? iako, možda tu ima nešto... na nekoj psihološkoj bazi...he,he opet zvučim ko neki bolesni psihićlud... ugl pogledam ja za svoje dvije naj boje-crnu i crvenu- i evo šta piše:

''CRNA - Crna je boja autoriteta i moći, kao i grijeha i čarobnjaštva. Crnom bojom cure odašilju dečkima poruku da su one glavne i da su preuzele inicijativu. Slično je i u krevetu. Crna je zato također dečkima privlačna boja, na drukčiji način od bijele. Nije bezveze uvijek IN jednostavna crna haljinica za večernje izlaske ili posebne prigode!,

CRVENA - Crvena je boja strasti. Ubrzava otkucaje srca muškog roda – znaš onu, 'žena u crvenom'! Ta boja potiče intenzivne osjećaje, želju za poljupcima i snažnu strast. Želiš li dečku na spoju povisiti dozu adrenalina u krvi i natjerati ga da za tebe napravi sve, izaberi crvenu odjeću.''.

stoga robin znaš šta moraš obući sl. subotu...;)


Post je objavljen 13.05.2006. u 16:10 sati.