Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mimyitincy

Marketing

bilo je vreme....


ovak pošto je moj red moram nekaj smislit...ne?
ovaj tj mi je jako brzo prosel...isuse onak pa jako sam zaljubljena pa mi je lepo u sk...mislim pod odmorom ali nije lose nit pod nekim satovima....hmh...
jos samo 4 tj do maturalca .Jedva cekam!zakon bu nam ....znam to.
inace ovak nema nish puno novog kod mene ...jos moram to malo stisnut u sk kolko mogu i to je to za 7 raz....covece kak vreme leti!jos se sjecam koda je bilo jucer prvi dan skolske godine .
znate kaj me zivcira kaj svi misle da ja opce ne volim lovreka a to njie istina volim ga najvise kaj mogu i mogu vam reci da mi je jako lepo.NEZNAM opce kaj se dogada sa Benijem ma svako malo nekaj ja mislim da on nezna ni sam kaj oce u zivotu(ne mislim ja sad nish lose nek sam velim kaj mislim)!
danas bum sa mimikom popodne i navecher .....pemo van pa malo valjda na rampu pa bumo sa santekom i dinekom ....!!!i hele pe valjada kolko znam ...htela sam samo reci tracerici da bi joj i bilo vreme da nas ostavi na miru i da nek zivi svoj zivot....mi svoj..
ocu pozdravit:leicu,mijicu,helenicu,tenicu,lovreka i dineka ......sorry ljudi ak sam nekog pozabila ....e e da i benija naravno ...idem si sad kosicu prat papa ...see ya
mimi na tebi je red....pusac


Post je objavljen 13.05.2006. u 12:55 sati.