Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/meggie13

Marketing

Vaš omiljeni cvijet odaje vas....

Odabir cvijeta može odati drugima kakva ste osoba, a jednako tako i otkriti vam kakva je vaša voljena osoba. Izaberite između ljiljana, ruže, ivančice, ljubičice i maka...

RUŽA
Cura: sentimentalna, probirljiva, pažnju poklanja samo najvrednijim ljudima i djelima. Istodobno je i promišljena pa zna iskoristiti sve životne užitke.

Dečko: on je oličenje šarma i u svemu odgovara vašem idealnom muškarcu. Posjeduje prirodnu inteligenciju, a 'ono nešto neodređeno' u njemu još vas više drži zainteresiranom.



LJUBIČICA
Cura: prirodna, ali povučena pa se ne želi previše isticati i privlačiti. Osvaja svojim urođenim šarmom i iskrenošću jer uvijek igra otvorenih karata.

Dečko: ne postoji nježniji muškarac blaže naravi. Uvijek zna naći pravu riječ da vas dirne pa nakon njega teško možete voljeti drugoga.



IVANČICA
Cura: njezina je karakteristika potpuna iskrenost. Tako bez imalo prikrivanja pokazuje svoje dobre i loše strane, ali i od drugih očekuje takvu iskrenost. Vjerna je sebi, ali i onima koji to zasluže.

Dečko: od njega ne možete očekivati ništa drugo do poštenosti, pa kad vam kaže da vas voli, onda to doista i osjeća.

LJILJAN
Cura: darežljiva, otvorena srca, velik altruist jer obožava ugađati drugima. Zbog takve predanosti često je ljudi znaju iskoristiti, a ona zbog toga iskreno pati.

Dečko: sve što radi, radi na vrlo zavodljiv način, od govora do ponašanja... Sve to potpuno vas izluđuje, pa mu ne možete nikako odoljeti.


MAK
Cura: osjetljiva i nježna, osvaja svojom nježnošću. Prema njoj ne možete ostati ravnodušni jer vas svojim osjećajnošću 'tjera' da joj uzvratite istim osjećajima.

Dečko: njegov osmijeh, pogled, sve na njemu budi u vama nježnost i osjećajnost. To još više pojačava njegov gotovo krhak i tajnovit izgled.


Post je objavljen 13.05.2006. u 12:31 sati.