Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ruthlessbitch

Marketing

Ajd evo da konačno nešto napišem...iako neznam šta bih pisala...al dosadno mi je pa ajd.
Krenut ću ovako, današnji dan je bio, onako, prosiječan... u školi glupo a jedina dobra stvar je ona kava u Derbyu s frendicama i s "njim" poslije škole. Mislim da se konačno zaljubljujem u njneg...pa ono, bio bi i red, ipak mi hodamo. Al dobro moj ljubavni život je u proteklih par mjeseci bio stvarno sjeban...pa onda...al eto sad mi konačno ide.
Jučer sam dobrih sat i pol hodala po gradu s jednom dragom prijateljicom i vrtili smo jednu jedinu temu...curo promisli još jednom o svemu ovom...al ajd neću te kritizirat jer sam i ja bila zaljubljena u takvog (bila???), znam ja da srce ne sluša razum.no I dok smo mi tako lutale ulicama grada naletimo na Ć.- to je inače (bar meni) najljepši, najzgodnij, najbolji, naj naj naj tip u Brodu...nedaj Bože da me I. čuje. Baš mi je bilo drago kad sam ga vidjela...a pazi sad ovo...danas mi u Derby kad ponovo on, al ovaj put u autu...ahhh...kako je dobar.
Sutra idem van, jedva čekam, baš mi se ide...već dugo nisam "zavirila u čašicu", al neću ni sutra. Joj, tata mi u utorak ide na informacije, pokojna sam. Valjda ću uspjet ispravit sve ocjene...Bože pomozi. E da, večeras je na RTL-u super film. Počinje u 01:45h, zove se OPASNI PO DRUŠTVO. Sve sami crnci...radi se o životu u ghettu, crnci, kriminal...jedva čekam. Eto toliko od mene...sad odewave
PEACE

Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 12.05.2006. u 20:36 sati.