Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najludiblog

Marketing

Dani Brestja!

Ne znam što mi je u zadnje vrijeme da tako često pišem, ali eto. Valjda je to zato što imam puno tog za reći vam... Danas su otvoreni dani škole. U dvorištu škole je postavljena pozornica na kojoj se trenutno izvode razne priredbe, plesovi, natjecanja, recitacije itd... Ima i za kupiti šećernu vatu i ostale gluposti...Okupila se tamo cijela škola. Dani škole traju danas sutra i u nedjelju. Nedaleko od škole postavili su lunapark i neke štandove s raznim glupostima.... Ukratko odlično je! Tako je svake godine. ;)) Ujutro su se u školi u svakoj učionici prikazivale nekakve priredbe, predmeti itd koje su drugi mogli razgledavati. Dolazili su i ravnatelji i neki ljudi iz druge škole gledati nas dok izvodimo neku glupu dosadnu predstavu. Totalno smo se zbrukali. Ali, eto šta je bilo bilo je, no siguran sam da si to neću dopustiti slijedeće godine!

Sigurno ste vidjeli obavjest na Blogu.hr koja kaže da se odsada može zabraniti komentiranje nekim korisnicima. Eto, to je najlakši način da se rješite nepoželjenih komentara! Vrlo je jednostavno, ali neda mi se sada objašnjavati... Zasad nikome ne mislim zabraniti komentiranje na mom blogu a i nadam se da neću ni trebati...

...btw za par dana mi je mamin rođendan. 16.05.Pa bi bilo zgodno kad bi nešto kupio ili napravio. Ovo govorim zato što nemam ideje šta da joj poklonim... Dajte mi nešto predložite u komentarima. Pliz.... pozzz!!!

...eto to bi bilo sve...



Post je objavljen 12.05.2006. u 20:18 sati.