Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluejams

Marketing

The Galahad

Ok, sad je bolje.
Recite što god hoćete protiv Maidena,ali ne dirajte se prvog albuma...prava stvar,uvijek me spasi kad mi ozbiljno zatreba pomoć psihijatra.

Undead Samurai

Malo manje morbidni osjećaj...

Danas želim pričati o improvizaciji.

Pitam se...

Jeli to itko radi današnjih dana? Ne mislim samo na muziku i takve stvari, jeste li ikad probali riješiti test iz matematike na čistu improvizaciju, bez ikakve ozbiljnije pripreme? Jeste li ikad probali pisati zadaćnicu(ili blog) bez da razmišljate unaprijed ili brišete svako sekund? Znam da zvuči kao užasno loš način za raditi stvari ovako na papiru, ali ja sam se osobno našao u takvom načinu života, apsolutno nepripremljen, pogotovo u muzici i pisanju stvari (zato su postovi ovako sjebani).

Pitam se, je li itko drugi radi stvari na ovakav način?

Mislim,primjetio sam da kad sam u škripcu, samo stisnem unutarnji gas i i već sam izvan nevolje. A kad smišljam kako ću se izvući, kad smišljam što reći u važnom trenutku koji slijedi, uvijek, ali UVIJEK zafrknem stvar.

Pitam se, je li itko primjetio nešto slično kod sebe?

U muzici? Smatram da je improvizacija najiskreniji način izražavanja, najtočniji pokazatelj muzikalnosti i tako toga...
Ne mogu bez nje. Kao droga je...jedino pomoću nje postižem ekstazu, jedino ona me zadovoljava dovoljno (improviza,perverznjaci). Kad me slušate (ako me slušate) kako sviram, kako frfljam tonove (ili ih pogađam kako treba, što je rijeđi slučaj), pitam se, je li vi osjećate barem djelić onoga što ja osjećam?

G.B.Sabaoth

Post je objavljen 12.05.2006. u 18:50 sati.