Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darkranger

Marketing

Žak - 2. dio (nažalost)

450 posjeta i 25 komentara na jučerašnji post. Moram reći da sam stvarno iznenađen i pomalo razočaran, jer vam takva tema zaokuplja pozornost. I još me baš ne veseli što izlazim iz undergrounda. Ali neka, glavno da se piše.........


Image Hosted by ImageShack.us
Foto: Večernji list
Evo opet imam vremena za čitanje gluposti po netu. Nedavno sam objavio popis viceva na račun Žak Houdeka. Nisam time mislio ni dobro ni loše (jer da jesam komentirao bih to), nego mi se učinilo zanimljivim i gotovo.
Povodom istih Žak je dao izjavu objavljenu na Iskon.hr 04.04.2006. u kojoj veli:
Ne znam na kakve sam se budale u životu namjerio, ali mi ta zajebancija ide jako na živce. Ljudi su pokvareni, dođe mi da odustanem od svega. Radim sve s toliko ljubavi, a ispadam debil. Jadnici se sprdaju s mojim kilama kad nemaju s nečim drugim. Ja sam prvi u zemlji koji se počeo zajebavati na svoj račun, ali ovo je prevršilo svaku mjeru", potresnim glasom je komentirao Jacques ovu aktualnu medijsku aferu.

Ok. opravdana reakcija na takve stvari. Ono što me iznenadilo je njegova izjava od danas u večernjaku gdje kaže na istu temu:
EKRAN: Nasmiju li vas vicevi na vaš račun?
HOUDEK: Meni je to sve skupa slatko. Zato mislim i deset najboljih staviti na internet, a i sam ih prepričavam na svojim koncertima. Prvi sam koji se zafrkava na vlastiti račun. Moja poznata izjava na koncertima je ajde gibajte se, ako mogu ja onda sigurno možete i vi. No, moram priznati da ima jako neukusnih viceva koji spominju moje roditelje, to mi je neprihvatljivo. A ako je netko mislio da će mi njima naštetiti, postigao je suprotan efekt jer sam ovako samo dobio na popularnosti.

E tko je sada ovdje lud ja ili Žak, jer prva izjava je u suprotnosti s drugom ili se ja varam? I odmah mi pada na pamet da li je to smišljenja propaganda, nešto što je pušteno u javnost da bi se samo pisalo i spominjalo neko ime? Koliko sa m zapazio u interviewu večernjaku Žaku izlazi ili je nedavno izašao novi album! Ja sam mislio da je Žak drugačiji od ostatka estrade (prvo bar zna pjevati), ali pitam se jesam li se prevario?
A Žaka pitam: Jel svijesno vara svoju publiku? Ili ga je menadžer nagovorio?
Molim odgovor na pitanje jer netko treba odgovarati za ovo.

Post je objavljen 12.05.2006. u 16:14 sati.