Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/irida

Marketing

PETAK: DIJAGNOSTIKA VISKOM (radiestezija)



12.05.2006.

POMAGALA U RADIJESTEZIJSKOM RADU (nastavak)

Visak i naša ruka su i njihova međusobna nasinhroniziranost su naravno sasvim dostatni iskusnom dijagnostičaru, no početniku trebaju oslonci i pomagala, pa ću opisati još neka od njih. I dalje sam kod kružnih formi. Za to vam treba samo komad papira, šestar, trokut ili ravnalo i olovka.Nacrtajte nekoliko identičnih krugova.

U prvom upišite; MJESEC; Podijelite obod kruga na 31 dan (ne brinite previše o preciznosti-to je samo pomoćno sredstvo) i moći ćete viskom iznad tog kruga, kalendarski točno datirati neki događaj.

U drugom krugu, podijeljenom na četiri jednaka dijela, upišite;LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE, OBITELJ - 4 najvažnija područja ljudskog života, visak će brzo detektirati na kojem području ima najviše problema.

Ako upišete u ta četiri dijela GODIŠNJA DOBA (proljeće, ljeto, jesen, zima) – dobili ste pomagalo za grubu šetnju kroz godinu. Godišnje analize možemo raditi i kroz krug sa Zodijakom iz prošlog petka, ali ne zaboravite da se zodijački i službeni kalendar ne poklapaju. Zbog preciznosti radije napravite krug podijeljen na 12 dijelova, gdje možete čak i tjedne ucrtati. Ako uz brojeve od 1-12 nacrtate i kazaljke, visk će neki događaj locirati čak i vremenski.


U treći krug upišite: ŽIVOTNI CIKLUSI i podijelite ga na 8 jednakih dijelova. Rasporedite (upišite)cikluse po obodu kruga u tih 8 dijelova; 1-4g; 4-12g; 12-18g;18-25g; 25-32g; 32-39 g; 39-46g; 46-53 i više. S ovim krugom možemo ispitivati bilo koje razdoblje čovjekovog života.

Dalje možete napraviti tzv. spiritistički krug sa slovima abecede i s njim dobijati vrlo zanimljive odgovore (ovo je za strpljive), za one koji se vole igrati i za one koji malo sumnjaju u sebe i svoj rad.

Krugom podijeljenim na 36 dijelova (od 0-360 u desticama;10, 20, 30,........................360) mjerimo stupnjeve uspjeha, smjerove kretanja na relaciji minimalno maksimalno.

Zdravstveni dijagnostički krug dijelimo prema namjeni. Recimo za područje vrata i glave ga dijelimo na 32 polja, no, to ću vam drugi put ispričati. Itd.itd.itd...............

Važno je da znate da možete sami iskreirati možda i bolja pomagala, nećete pogriješiti.



Post je objavljen 11.05.2006. u 23:59 sati.