Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bllankk

Marketing

Ljubav je sve što ti treba


Znate li ono da ljubav pobjeđuje sve?
Zaista ne mislim na ispranu i otrcanu frazu kojom se svi koriste kad im ponestane rječnika, nego zaista na istinsko i pravo značenje te rečenice.

No, samo dubinska i prava ljubav može pobijediti sve. I pritom to ne mora značiti romantičan odnos između dvoje ljudi suprotnog spola. Ljubav može biti iskazana među svakime tko želi postati i primatelj i davatelj svoje univerzalne ljubavi koju posjeduje u sebi.
I ne morate nekoga određenog voljeti da bi mogli prijeći prepreke u životu...ljubav može voljeti sama od sebe, ničim izazvana ni potaknuta, ona zapravo oduvijek postoji u nama samo je stvar u tome koliko će čovjek dopustiti sebi da iz njega protječe ta ljubav.

Kad me stisnu nevolje raznih oblika, vrsta i veličina, samo se želim podsjetiti da u sebi nosim tu istinsku i najmagičniju moć kojom mogu priječi sve prepreke.
Ljubav prema svemu što radim, što osjećam i što proizlazi iz mojih usta može djelovati na svakoga u mojoj blizini ako mu prenesem samo djelić onoga što imam u sebi, i što je neiscrpno.
Pri tome nije dovoljno samo misliti ili se verbalno izražavati o tome...to treba osjećati, svom svojom snagom, pustiti da prožme svaku česticu u tijelu.

Samo treba spoznati kako je svaki čovjek središte neiscrpne ljubavi koju posjeduje u sebi, i ako samo djelić te svoje moći prenese na druge, shvatit će kako zaista može doprinijeti da ovaj svijet može postati bolji, mirniji i veseliji kutak za svakoga.

Tu neiscrpnu moć ima zaista svatko, i nije je teško pronaći...kad god ušutimo umjesto da uzvratimo oštrim riječima, kad god pokažemo strpljivost s tuđim greškama, kad god umirimo bolna i ranjiva srca svojim osmjesima umjesto prijekornim pogledima, kad god strpljenje stavimo uvijek na prvo mjesto u svemu što radimo, naći ćemo svoju beskonačnu snagu u sebi...ljubav.


Post je objavljen 11.05.2006. u 18:46 sati.