Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/demijan

Marketing

Godina po godina

i eto mene na 32.

Ujutro me nazvao sin na mobitel i vikao:
"Mama! Sjetan jodendan, mama! Maaaamaaa, sjetan jodendan!!!" blablacerek i odvalila ja u smijeh, jer je tak slatko zvučao da se nisam mogla suzdržati!

Ove godine ću dobiti najotkačenij rođendanski poklon-a to je farbanje stana! yes
Baš mi jučer kaže frend da sam bedasta.
Pitam ga zakaj?
Kaže mi, pa farbat stan i tak morate, a ti umjesto da si zaželiš nekaj za sebe, ti istrošiš želju za nekaj za sve vas.

Ne kužim, zakaj bi to bilo "trošenje" želja, a i to što ja želim i je za sve nas! Nisu li sve naše želje vezane uz obitelj i najdraže? Ono... sreća, zdravlje, ostvarenje nekih bitnih i postavljenih ciljeva!?


Osim toga, ovako sam spojila ugodno s korisnim, jer će sigurno biti super ofarbano, i definitivno će biti dobra atmosfera, a i imamo vikend na raspolaganju. Jedino što se moram strpiti, jer će akcija krenuti tek u 6. mjesecu. Ma, nije to tak daleko, evo, još malo pa će već pola 5. mjeseca proči, a i ljepše je vrijeme, toplije u 6. mjesecu.

Od bake Olge i muža sam dobila super krečko! cool
Pa da provjerimo toliko reklamiranje o ne špricanju. Komentari onih koji ga imaju su tak raznoliki da se moram sama uvjeriti koje su njegove sve prednosti, a koje mane.
Od bake (moje mame) komplet šarenih tanjura različitih boja, ali u kompletirano za nas troje!
Od brata i šogice fino bijelo vino i simpa šuškavi naranđasti prsluk s kapuljačomyes


Dobila sam i predivnu ružu, crveni gusti pupoljak i malu ukrasnu koprivu od muža.
Vjerujem da nezna, ali da i vama objasnim, ta ukrasna biljka moze se cesto vidjeti kao ukras na prozorima i balkonima! Ali skoro niko ne zna da je to jedna od najjačih halucinogenih biljki!?
Ona je poznata kod indijanskih plemena. Potiće iz istočne Azije i donesena je na američki kontinenat početkom kolonizacije.
Obično se koristi lišće od nje, osuši i savija sa drugim biljkama.
Oko 3 do 4 lista dovoljna su da prolupate. rofl lud

Mazateki uberu sveže lišće, naprave ,,lopticu" i zvaču!
Coleus Blumei koristi se naravno i u medicini, protiv disenterije, protiv glavobolje! Kada pusite lišće od ove biljke, osječate jače udaranje srca, toplinu u glavi, dobijata vizije raznih boja, i raznih svetla koja titraju ispred vaših očiju! zujo nut


Da nebi slučajno neko išao isprobavati! smijeh
Ipak su ovo domaće uzgojene biljke, pa ko zna kakva još svojstva imaju (ili nemaju), a ja ću za svaki slučaj, stavit cvetek na najvišu policu da mi ga sluuuuučajno Zvrk nebi dohvatio!

Dragi!? Cvijet će biti kraj nas samo kad smo sami! thumbupyescool

Bit će ovo luda godina! Imat ću friško ofarbani stan i hrpu planova koji se trebaju ostvariti, no o planovima jedan drugi puta, to je već malo drugačija priča.

Još jednom, hvala svima na čestitkama yes



Post je objavljen 11.05.2006. u 10:24 sati.