Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing



SOK - nadgradnja :)


Najdraži moji, kao što možda i ne znate, zubalo je formiralo novi odsjek na blogu, zove se SOK!

SOK znači Služba za Ostavljanje Komentara i to je vrlo ozbiljan projekt sufinanciran od Ministarstva kulture, međutim troškovi postavljanja oglasa na zubalov blog pojeli su svu donaciju od ministarstva pa sam kao iskusni biznismen zamoljen da pronađem daljnje aspekte financiranja projekta. Nakon dugog hodanja lijevo i desno u lagano pogrbljenom stavu, pogleda uperenog prema dolje i sa rukama iza leđa, ja sam se sjetio!

Rješenje nam je zapravo donio Darius i vrlo je jednostavno! Procedura ide ovako:

Genijalni SOKovci ostavljaju najgenijalniji komentar u svemiru na nečijem blogu ikada i šalju vlasniku bloga prijeteću poruku sljedećeg sadržaja:

Poštovani!
Postavili smo na Vaš blog najgenijalniji komentar u svemiru ikada.
Imate pola sata da platite ukoliko i dalje želite taj komentar na svom blogu!


Naravno, čim vlasnik bloga vidi kako je to genijalan komentar i koliko isti utječe na "cool-izam" njegovog bloga on spremno drhtavim rukama odrješuje kesu i plaća SOKu golemi iznos!

Ako neki bahati (ili siromašni) vlasnik slučajno ne želi platiti, zahvaljujući Darijusovom mehanizmu kontrole nad vlastitim komentarima SOKovac bešćutno briše veličanstveni komentar sa vlasnikovog bloga i taj blog postaje posve običan mali i jadan blog kao što je i prije bio...

Naravno, ovaj moj post samo izgleda besplatan jer se blogovi ne smiju koristiti u poslovne svrhe...u biti sam trebao napisati taj post još jučer ali je nešto zapelo u transferu novca i jučer još ništa nije sjelo na račune u Švicarskoj pa sam izmislio neku tamo glupu priču o golubovima...


Vaš Ddadd :D

Post je objavljen 11.05.2006. u 10:27 sati.